Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltál uszodában? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Észrevettek közben? Milyen nemű vagy, és milyen korú voltál akkor?2015. aug. 27. 21:59
1/9 anonim válasza:
Nagyon jó. A zuhanyzó ban. Nem vetek észre. 16/f
2/9 anonim válasza:
En is a zuhanyzoban, es remelem eszrevettek. 72F
3/9 anonim válasza:
medencében, és észrevettek xdddd egy lány vett észre és odajött mögém, majd hátulról mondhatni átkarolt és kezébe vette az irányítást... annyira meglepődtem hogy már majdnem a végén voltam és ellőttem magam ><
4/9 anonim válasza:
Igen.
Elég jó volt.
Nem vettek észre.
Fiú vagyok, akkor voltam kb 13.
6/9 anonim válasza:
táborban a zuhany alatt 13 voltam 14/f
7/9 anonim válasza:
Én is a zuhanyzóban és észrevették.F.
8/9 anonim válasza:
zuhanyoztam, szemben egy nagyon helyes izmos srác jó nagy farokkal
keztem keményedni, de rajta nem láttam, hogy érdekelném. Amikor kiment kivertem magamnak :))
9/9 anonim válasza:
izgattam magam a vízsugárral, de orgazmus előtt kicsivel abbahagytam, mert nem akartam a vízbe élvezni. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!