Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátommal nem jó a szex?
Már régóta téma ez köztünk, és normálisan ő még nem tudott kielégíteni. Hiába mondom, hogy mit hogyan csináljon, van amire nem is hajlandó (anál), de néha igényem lenne rá,
Már társkeresőkre is regisztráltam, és kissé bűntudatom is van emiatt,hogy kifelé kacsingatok a kapcsolatból,
23N-20F
Semmi értelme úgy folytatni egy kapcsolatot ha nincs meg az összhang szex terén. Ha ráadásul mondtad is már neki hogy csinálja másképp és nem hajlandó, akkor felmerül a kérdés hogy nem is igazán érdekli hogy kielégít-e vagy sem. Szerintem keress mást.
26/F
ne csinálj hülyeséget...
ha nem jó és nem tudjátok megoldani sehogy inkább legyen vége minthogy félrekefélj...
beszéld meg vele ezt a dolgot sürgősen!!!!
22F
Azt nem értem,hogy miért csak kis bűntudatod van?
Addig tartod meg amíg nem lesz egy jobb?Ez nagy disznóság.
Szakits vele.ha nembúgy dugtok,hogy mind2-en élvezzétek akko ott az evyik fél nem igazán szereti a másikat/másikkal.
Az a másik,hogy lefog q-rvázni ha kiderül,hogy félre lépsz...jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!