Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félek a lányoktól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a lányoktól?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy alig merek leszólítani nőket. Sokszor az a helyzet, hogy nem is tudom mit mondjak nekik. Plusz azt hallottam több helyen is, hogy a nők akkor jönnek össze vkivel ha vagy kigyúrt vagy van pénze. Úgy értem azok akik kifejezetten szépek. Nektek erről mi a véleményetek? 22/F

2015. aug. 25. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
igen, félsz
2015. aug. 25. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:

173 centi 60 kiló körül mozogtam régebben (most sem vagyok sokkal több igazából :D) és a húgaim barátnőinek bejöttem, plusz voltak még lányok akiknek bejöttem, pedig nem voltam kigyúrt (genetikailag inkább vékony), nem voltam gazdag sem, még suliba jártam, saját bevételem sem volt, csak zsebpénz, de azt is vagy a tesóm csalta ki, vagy épp spóroltam :D persze volt pénzem kiadásokra amikre kellett, pl suliban kaja...

szerintem nem ezen múlik...én nem akartam kapcsolatot, lazának tűntem, mintha nem lenne semmi problémám, persze szándékosan mutattam ezt...magabiztosnak, viccesnek tűntem, szerintem főleg ez tetszett azoknak a lányoknak...testi kontaktust kerültem, néha 1-1 piszkálódás max, de nem nagyon közeledtem testileg, nehogy félreértsék...

Én leszólítani egyetlen lányt sem mertem, csak ismerős által megismertet, meg volt amikor kértek tőlem zsepit de nem volt és hazamentem utána vissza és vittem nekik...mármint ez egyszerre 2 lány volt...annak a lánynak a kedvességem nagyon megtetszett, később kiderült, hogy a pasija miatt sírt, mert elhagyta...volt egy közös gyerekük, én nem akartam tőle semmit, segítettem neki összejönni a volt pasijával, de konkrétan utána megkérdezte, hogy miért nem dugtam meg amíg nem volt együtt a gyerek apjával (szó szerint így kérdezte meg...)

volt egy csaj, húgom barátnője, ott lakott nálunk őt pl meztelenül masszíroztam (csak ő volt meztelen)...

és nem voltam egyáltalán kigyúrt vagy gazdag...

szerintem maga a viselkedés a fontos...miután megismerted, nem kell nagyképű p0csnek lenned, szimplán legyél határozottabb és ne ijedj meg :) nem kell félni nem harapnak, na jó van amelyik igen, de az se súlyos :D vagy ne akard megerőszakolni és nem harap :D

22F

2015. aug. 25. 12:28
 3/7 anonim ***** válasza:
akinek play boy lany kell ne lepodjon meg ha fizetest ker...
2015. aug. 25. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Azok akik igazan szepek penzre es kigyurt pasira hajtanak??? Na igy nem is lesz bnőd!!!

Egy nonek a kedves szavak hinyoznak. Ha vlmi cicabigyot akarsz akk viselkedj te is ugy. Legyen penzed es tartsd el. Mert az nem fog dolgozni az tuti

2015. aug. 25. 12:32
 5/7 orton ***** válasza:
igen, elég rosszul állsz a lányokhoz, ők is emberek. add magadat és tegyél az ilyen külsőségekre, meg médiaelvárásokra és akkor kedvelni fognak a nők, sőt más emberek is. ha meg valamelyik nő bunkó akkor ne írj le mindenkit, lehet h épp ő sem az, csak rossz napja van
2015. aug. 25. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Az vagy te kedves szavak xD a f**** kell nekik kedves szavak oké van akinek jól esik de attól még le se köpne téged.. Hamarabb jönmek össze egy kigyúrt agyatlan vagy dúrva gyökérrel vagy egy ocsmány pénzes köcsöggel mint egy normális férfival... Meg egyik se bírja ki hogy ne csalja meg a barátját ja meg ezt birom még hogy a dagadt nők magyarázzák hogy nem a külső a lényeg de rá se néznének egy dagadt férfira.. A kivétel az nagyon ritka de szerintem az összes nő kivételnek hiszo magát xD
2015. aug. 25. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Am meg igen félsz tőlük erőltesd egy kicsit a csajozást mindenképp próbálj beszélgetni velük ha mást nem akkor nézz tippeket neten és legalább lest valami témád amiről tudsz velük beszélgetni a bókolgatásr hanyagolt eleinte mert ha megpróbálaz eldadogni nekik valamit akkor szerintem a legtöbben kiröhögnek majd mindenképp tegyél érte hogy legalább kommunikálni tudj velük és szép lassan majd bele fogsz rázódni! Sok sikert!
2015. aug. 25. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!