Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok, ha barátnőtök nem akarna orális szexet?

Figyelt kérdés
Én vagyok a barátnő, és nem vagyok hajlandó leszopni. Nem tudom miért de a szopásról a prostik jutnak eszembe.
2015. aug. 23. 08:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Olyan lány nem lenne a barátnőm, akivel egy párkapcsolat kialakítása előtt nem feküdtünk már le legalább néhányszor, ott pedig hamar kiderülne, hogy ilyen téren nem illünk össze.
2015. aug. 23. 14:04
 32/38 *Vágy lassú tánca*** válasza:
Ha valóban szeretem a nőt nem zavarna ez.Tiszteletben kell tartani azt,hogy mi jó a másiknak,ez alap nálam...
2015. aug. 23. 14:18
 33/38 anonim ***** válasza:
69%

Én 27 vagyok, jó régóta nem működik a szex a kapcsolatomban, de együtt vagyunk még. Ugyanakkor nagyon nem vagyok boldog és előbb vagy utóbb ennek szakítás lesz a vége (és ez messze jobb, mint egy boldogtalan élet).

Szóval szerintem a te szexuális életeddel kapcsolatban is ezt kéne meggondolni:

Ha te nem élvezed annyira a szexet, ha nem az motivál, hogy mindkettőtöknek minél nagyobb élvezetet adjatok, akkor valami ott nem stimmel.

De a másik oldalról is igaz: ha bármelyikőtök olyasmire kényszeríti a másikat, amit az nem akar, abból csak rosszul jöhettek ki.

Szóval én azt mondanám, hogy ha ebben vita van a pároddal, akkor talán nem illetek egymáshoz.

Én nagyon vágyom a szexre (főleg ennyi kihagyás után..) és szerintem nagyon fontos - az óvszer miatt pedig férfiként nem annyira jó a szex, az orális szex viszont nagyon jó és ugye oda nem kell ilyesmi. Ezért én arra törekszem, hogy megkapjam ezt is. Cserébe én is mindent megadok, amit tudok. Szerintem ez így oké.

2015. aug. 23. 15:54
 34/38 anonim ***** válasza:
70%

"El kell fogadni hogy ő nem fog szopni. Aki nem fogadja el, az nem is szereti a nőt."

Ha ez szerinted ilyen egyszerű és egyértelmű, akkor igazából nem értem, hogy miért foglalkoztat téged ez a kérdés. Nyilván nem akarsz olyan férfival együtt maradni, aki nem szeret, tehát ha elhagy emiatt, akkor is te jártál jól, ha meg veled marad így is, akkor is.

Egyébként az, hogy egy férfi elfogadja ezt, szerintem mindössze annyit jelent, hogy nem próbálkozik érzelmi zsarolással, semmilyen módon nem próbálja ráerőltetni a párjára, amit ő nem akar, stb, de nem jelenti azt, hogy tartós kapcsolatban kötelező vagy illene maradnia valakivel, akivel ennyire mások az elképzelései a szexuális életről, akitől nem fog megkapni valamit, amire esetleg nagyon vágyik legalább időnként, aki kategorikusan úgy fogalmaz, hogy "nem vagyok hajlandó", és ráadásul egy olyan fura indokkal, amiről azt gondolná az ember, hogy egy felnőtt, pszichésen érett nő előbb-utóbb helyre tudja rakni a fejében, ha akarja.

Az én hozzászólásom miatt ne a férfiakat szidd, nő vagyok, és én tettem fel neked azt a kérdést a legelső hozzászólásban, ami felett valamiért átsiklottál, miközben azokat a férfiakat szidod, meg nevezed "szánalmasnak", akik adtak egy őszinte választ a kérdésedre, ahelyett, hogy vetítettek volna.

"Nekem nem fontos a szex. Meg tudnék élni nélküle, azért mert nektek olyan jó,nekünk nem!"

Szerintem azért inkább csak a magad nevében jelents ki ilyen dolgokat, mert rengeteg más nőnek, - velem együtt - nagyon jó érzés, az egyik legcsodálatosabb dolog az életben, és fontos is.

Szomorú, ha neked valamiért kevésbé, vagy netalán volt ilyen téren bármi rossz tapasztalatod, de miért vetíted ki a saját érzéseidet a nőkre úgy általában?

"Miért olyan fontos a szex? Nem lehet megelni nélküle???

Lehet nélküle élni, de egyrészt a testileg-lelkileg egészséges emberek többségének az életében a szexuális vágy egy nagyon erős hajtóerő, a férfiaknál meg különösen, akkor is, ha a romantikus-lányos elképzelésekkel ez az alapvetően pusztán biológiai tény nem feltétlenül könnyen beemelhető, és van, akinek az is nehezen megemészthető, hogy nem csak akkor és attól van erekciójuk, ha éppen fülig szerelmesek valakibe, másrészt ha valakinek van arra lehetősége, hogy legyen valaki az életében, akár tartós párkapcsolatban, akár esetleg más formában, akivel kölcsönös örömforrás a szex, akkor mégis miért akarna önként lemondani róla?

Most láttam, hogy időközben megírtad, hogy még csak 17 éves vagy. Szerintem a 30. hozzászóló nagyon jó dolgokat írt neked, érdemes lenne elgondolkoznod rajta.

Én azt kívánom neked, hogy idővel úgy változzon a gondolkozásod, meg még inkább az érzéseid ilyen téren a saját, szexszel kapcsolatos egyre jobb tapasztalataid miatt, hogy ha pár év múlva újra elolvasnád, amit itt írtál, egy jót tudj mosolyogni saját magadon. :-)

Nekem felnőtt fejjel időnként eszembe jutnak a saját kamaszkori gondolataim és elképzeléseim a szexről, én konkrétan túlzás nélkül könnyesre tudom nevetni magamat ilyenkor.

2015. aug. 23. 17:41
 35/38 anonim válasza:
09:44 te vagy az András az orálbajnok?
2015. aug. 23. 21:33
 36/38 anonim ***** válasza:
Gratulálok A 34 es nagyon jol megfogalmazta hogy Egy 17 éves is megértse mert nem bantolag irt amit minden oldalól szépen targIlagossan leírt gratulálok jol lett megfogalmazva. Te meg a 17 évessel meg várj egy picit ne hamarkodj el es ne vonj le tëves meggyőződësbőn negatív konzekvenciát. Fiatal vagy mas lessz később a nézeted ha idővel komolyabb kapcsolatod lessz.
2015. aug. 27. 09:56
 37/38 anonim ***** válasza:
Gratulálok a gratulálónak.
2015. aug. 29. 01:33
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
Ën nállam ha ez lenne akkor nem lenne a barátnöm ....en ezért nem alkalmazok pofozkodást brutal is modon csak ott hagyom mert nállam aki nem orálozik az mehet Isten hirével ... Ilyen egyszerü. Elveim vannak en is nyalok de ezért nállam szopni kell ami a beugró. Aki elsö nap nem szopik elsö alkalommal az kap egy utolsô lehetöséget még oké leöblitem a mozi wécébe a makkomról a redvát de utánna gugolás van vagy séta el messzire Nincs több sajnálkodás Se pardon!
2015. szept. 10. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!