Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha barátnőtök nem akarna orális szexet?
Én nem undorodom a párom testétől, testnedveitől. Mindenestül elfogadom Őt, hozzá tartozik ahhoz, hogy SZERETEM. Nem undorodom a nemi váladékától, a puncijától, semmitől, ami rajta van! MINDENESTÜL szeretem. Ez a szeretet.
Ha ezt nem tudod megérteni, nem vagy érett egy felnőtt párkapcsolatra.
22 esnél a pont. Az igazi szerelemben nincsenek viszolygások a másik féltől.
Mint modntam Én nem várom el a sz*pást én nem vagyok szexközpontú de köszönöm, hogy kifejtettem viszonylag értelmesen a véleményemet a te általad írt kérdéshez és egy kalap alá veszel minden pasit. Most ezek után én is kezdjek el vergődni hogy az összes nő egy hisztis p**csa aki nem tűri a kritikát? Nem... tudomásul vettem hogy te hisztis vagy de ettől függetlenül vannak olyan nők is akik nem hisztiznek minden sz*rságon. :)
26/26
nem frigid meg prűd csak ahogy mondtad, még éretlen erre. :) Attól még hogy szexuális téren fejletlen még nem lesz egyből frigid, meg prüd, ilyenkor naponta változik még a tinik ízlése... lehet hogy két év mulva le nem lehet majd vakarni a farokról de az is lehet, hogy apáca lesz.
17 évesen még szinte gyerek. Ne mondjuk rá még hogy frigid. :)
"Nekem nem fontos a szex. Meg tudnék élni nélküle, azért mert nektek olyan jó,nekünk nem!"
Kedves kérdező, az első személyes névmás (neked) volt a helyes, a második (nekünk) már fals. Az a helyzet, hogy nekünk, nőknek is jó a szex, vagy jó kell, hogy legyen. Fiatal vagy még, valószínű nem találkoztál még olyan férfival, akit kívántál, akinek megőrültél minden porcikájáért, és az volt az egyetlen vágyad, hogy őt boldognak lásd, kielégültnek, és hogy ezt TE okoztad neki.
Nyugi, rengeteg időd van még, ne kapkodj el semmit! Ez ki fog alakulni, ha nem ragadsz le az első fiúnál, és nem abból indulsz ki, hogy a szex egy szükséges rossz, amit egy nőnek el kell viselni.
17 évesen én is azt gondoltam, hogy rendes nő nem veszi egy férfi farkát a szájába. Igaz, akkor még szűz voltam. Szerencsém volt a velem kapcsolatba kerülő férfiakkal, türelmesek és gyengédek voltak hozzám, megértették velem a szex misztériumát. Kívánom neked, hogy hamarosan éld át te is, és minél több örömödet leld meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!