Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha barátnőtök nem akarna orális szexet?
teljesen érthető... én sem vagyok oda azért hogy a nőm lesz*pjon. Ez olyan elvi dolog, hogy a nőnek kell eldöntenie hogy szeretné-e igy kényeztetni a csávóját vagy nem szeretné. Ha nem akarja akkor kár is eröltetni mert ugysem lesz jó és az megöli a romantikát.
Nem vagyok farizeus, beismerem hogy jo érzés, de számomra a szexuális életben ez eléggé hátra kerül a listában. Nekem ez annyira nem fontos mint a sok kiéhezet kisfiúnak, mert sz*pás nélkül is tud biztosítani a nő arról hogy szeret.
Más kérdés persze az, hogy milyen mértékben korlátolt a nő. Mert ha kiderül hogy ezenkivül se ezt se azt nem hajlandó megtenni (nem csak szexuális értelemben) a kapcsolatban akkor tényleg kár eröltetni a dolgot és nem elsösorban az miatt mert nem veszi a szájába a farkam, hanem azért mert ostoba világnézettel rendelkezik ami marhára nem illik bele az én világnézetembe. És ez nem azt jelenti hogy tökéletes vagyok csupán azt, hogy ami nem megy azt felesleges eröltetni.
Tévedsz kérdező, csak a saját nevedben beszélj. Sajnos rád lehet azt mondani, hogy frigid vagy. Lehet persze, hogy nem a TE hibád. De én nem akarnék ilyen nővel/lánnyal együtt lenni. Volt benne részem. Ugyan azt mondta, szóról szóra, mint Te. Pedig mindent megtettem volna, hogy neki jó legyen, de őt nem is érdekelte. Képtelenek voltunk összhangba kerülni, pedig szerettük egymást. Egy rémálom volt! Napi 4x-5x is csináltam volna vele, neki 1, max 2 elég lett volna...
Ez kardinális kérdés! Nem emiatt szakítottunk később, de... megtanultam a leckét. Ezzel a tapasztalattal a hátam mögött kijelentem, hogy soha többé prűd, frigid nő! Keressen olyat, akinek hasonló igényei vannak, nekem ez édes kevés!
Nem. Kulturált emberek BESZÉLNEK RÓLA. Tudod, kommunikáció, ISMERKEDÉS. Ismerkedés nem csak arról szólhat, hogy mi a kedvenc ételed, színed...
Egyébként miért vagy vérig sértve? Megkérdezted, hogy mit szólnánk. Jöttek a válaszok. Neked nem tetszik, most meg itt dühöngsz? Jogunk van a saját véleményhez, ahogy neked is. Van férfi, akinek olyan alacsony libidója van, mint neked. Keress ilyet. De nem ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!