Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok, ha barátnőtök nem akarna orális szexet?

Figyelt kérdés
Én vagyok a barátnő, és nem vagyok hajlandó leszopni. Nem tudom miért de a szopásról a prostik jutnak eszembe.
2015. aug. 23. 08:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

teljesen érthető... én sem vagyok oda azért hogy a nőm lesz*pjon. Ez olyan elvi dolog, hogy a nőnek kell eldöntenie hogy szeretné-e igy kényeztetni a csávóját vagy nem szeretné. Ha nem akarja akkor kár is eröltetni mert ugysem lesz jó és az megöli a romantikát.

Nem vagyok farizeus, beismerem hogy jo érzés, de számomra a szexuális életben ez eléggé hátra kerül a listában. Nekem ez annyira nem fontos mint a sok kiéhezet kisfiúnak, mert sz*pás nélkül is tud biztosítani a nő arról hogy szeret.

Más kérdés persze az, hogy milyen mértékben korlátolt a nő. Mert ha kiderül hogy ezenkivül se ezt se azt nem hajlandó megtenni (nem csak szexuális értelemben) a kapcsolatban akkor tényleg kár eröltetni a dolgot és nem elsösorban az miatt mert nem veszi a szájába a farkam, hanem azért mert ostoba világnézettel rendelkezik ami marhára nem illik bele az én világnézetembe. És ez nem azt jelenti hogy tökéletes vagyok csupán azt, hogy ami nem megy azt felesleges eröltetni.

2015. aug. 23. 11:46
 12/38 A kérdező kommentje:
Látszik hogy milyenek vagytok. Csak a szex fontos nektek...lehet hogy a nő szeret titeket,de azért mert nem szop le, ki kell dobni.. Jézusom szanalmasok vagytok......lehet hogy jó érzés, deakkor is komolyan , vannak lányok akik nem hajlandoak szopni! Ti meg ezért egyből kidobjátok. Gratulálok! Látszik hogy nektek csak a szex számít! 10/9 férfi a szex miatt van a nővel. 1 meg ugy szeret téged ahogy vagy. El kell fogadni hogy ő nem fog szopni. Aki nem fogadja el,az nem is szereti a nőt.
2015. aug. 23. 12:21
 13/38 A kérdező kommentje:
Mindig csak magatokra gondoltok, az sosem fontos mit akar a nő.. Ti mit szolnatok, ha én azt mondanam hogy nyalj ki és te mondod hogy nem, akkor én egyből kidoblak és csá??? Ez hogy esne nektek???? Gondolkozzatok el már egy kicsit!!!
2015. aug. 23. 12:26
 14/38 anonim ***** válasza:
55%
Inkább te gondolkozz el... miért szenvedjetek egymás mellett, ha nem passzolnak a szexuális igények? Az ilyesmit mindjárt az elején kell tisztázni, mielőtt érzelmek alakulnának ki. A szex igenis fontos! Te sem lennél olyannal együtt, aki nem akarja veled úgy, ahogy neked jó! Ennyi. Nem dobnék érte senkit, csak nem is jönnék össze. Különbség!
2015. aug. 23. 12:29
 15/38 A kérdező kommentje:
Nekem nem fontos a szex. Meg tudnék élni nélküle, azért mert nektek olyan jó,nekünk nem!
2015. aug. 23. 12:32
 16/38 anonim ***** válasza:

Tévedsz kérdező, csak a saját nevedben beszélj. Sajnos rád lehet azt mondani, hogy frigid vagy. Lehet persze, hogy nem a TE hibád. De én nem akarnék ilyen nővel/lánnyal együtt lenni. Volt benne részem. Ugyan azt mondta, szóról szóra, mint Te. Pedig mindent megtettem volna, hogy neki jó legyen, de őt nem is érdekelte. Képtelenek voltunk összhangba kerülni, pedig szerettük egymást. Egy rémálom volt! Napi 4x-5x is csináltam volna vele, neki 1, max 2 elég lett volna...

Ez kardinális kérdés! Nem emiatt szakítottunk később, de... megtanultam a leckét. Ezzel a tapasztalattal a hátam mögött kijelentem, hogy soha többé prűd, frigid nő! Keressen olyat, akinek hasonló igényei vannak, nekem ez édes kevés!

2015. aug. 23. 12:36
 17/38 A kérdező kommentje:
Szóval a randit kezdjem azzal hogy én nem szopok és otthagy a pics.ádba. Oké köszike az otletet, majd ha nálam azzal kezd a fiú hogy nem fog kinyalni akkor otthagyom és elmegyek a gec.ibe!! Na ez hogy esne nektek?? Miért olyan fontos a szex? Nem lehet megelni nélküle??? A prostik dugnak egész nap meg az ilyen fazsfejek mint ti!
2015. aug. 23. 12:36
 18/38 anonim ***** válasza:
Hozzá kell tennem, hogy RENGETEG nő van a világon, aki imád szexelni, képes elengedni magát, gátlástalanul élvezni az egészet. Nekem pl ilyen nő kell. De tudatosan keresem ezt. Nem jövök úgy össze valakivel, hogy erről nem beszélünk.
2015. aug. 23. 12:37
 19/38 anonim ***** válasza:

Nem. Kulturált emberek BESZÉLNEK RÓLA. Tudod, kommunikáció, ISMERKEDÉS. Ismerkedés nem csak arról szólhat, hogy mi a kedvenc ételed, színed...

Egyébként miért vagy vérig sértve? Megkérdezted, hogy mit szólnánk. Jöttek a válaszok. Neked nem tetszik, most meg itt dühöngsz? Jogunk van a saját véleményhez, ahogy neked is. Van férfi, akinek olyan alacsony libidója van, mint neked. Keress ilyet. De nem ez a normális.

2015. aug. 23. 12:38
 20/38 A kérdező kommentje:
Ti bekapnatok a saját farkatokat komolyan??
2015. aug. 23. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!