Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell mindig pisilnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig pisilnem orgazmus után?

Figyelt kérdés
Lányok nektek is kell? Teljesen mindegy, hogy masztitól vagy pasitól jutok el a csúcsra, mindig, szinte közvetlen utána (amint feltudok állni) a wc-re kell szaladnom. Akkor is, ha közvetlen aktus előtt pisiltem. Ez normális? Mitől van?

2015. aug. 22. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Engedd el magad, drága! :D Hagyni kell csorogni...
2015. aug. 22. 23:00
 2/7 anonim válasza:
Mert a hüvely összehúzódik, csak úgy érzed hogy kell. Előtte menj el pisilni, nem fogsz bepisilni, ezért előtte menj el aztán engedd el magadat!
2015. aug. 22. 23:01
 3/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nogyogyasz, orvos?

es ha hamar sikerul cyucyra jutnod es elote pisiltel akkor is, mennyi jon akor? ilyen gyors a vesed?

2015. aug. 22. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem is mindig kell utána

fiatal f

2015. aug. 22. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát, ha közvetlen előtte voltam, akkor épphogy jön csak, valószínű akkor csak előbb írtakban lévő izomösszehúzódás miatt van az inger, de valamennyit akkor is pisilek. Attól nem félek, hogy bepisilek, közben nem szokott kelleni, csak közvetlen utána
2015. aug. 22. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, több csaj is mondta már nekem, de mondtam nekik hogy ne tartsák vissza :)
2015. szept. 4. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Majdnem minden lány szalad pisilni!

Előbb utóbb fogod bírni, hogy legalább a lecsengést még ki bírd az ágyban!

2015. szept. 4. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!