Normális hogy orgazmus után pisilnem kell? (csiklói orgazmus)
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 18:03
1/8 anonim válasza:
Abszolút!
Sok ilyen videót nézhetsz a neten, nagyon komoly női élvezéseket lehet látni, hihetetlen, több méterre elspriccelnek a csajok, sugárban! Zsííír......:D
2/8 anonim válasza:
Hát azért arra kíváncsi lennék ,hogy ugyan ki "spriccel el több méterre"
Ha nekem csikló orgazmusom van,sosem kell attól pisilnem.Pedig már sokszor volt.....
Azt mondják,ha g pont orgazmus van,akkor van pisilés szerü érzés,esetleg olyan mint a pisilés.....
28/L
4/8 anonim válasza:
Ès had kérdezzem fiú vagy??Mert az a sejtésem,hogy igen,és akkor sok érzeted lehet a nöi orgazmushoz.....
5/8 anonim válasza:
Nem a csikló orgazmustól van az a folyadék, és az nem is pisi, hanem az úgynevezett női "sperma", amit a G-pont izgatásánál lehet elérni. Nem mindenkinél!
6/8 A kérdező kommentje:
értem
2009. jún. 5. 23:26
8/8 anonim válasza:
Nekem közben van pisilhetnékem (komolyan írom), gondoltam rá, hogy egyszer már kiengedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!