Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel foglaljam le magam, ha rámtör a vágy? 18/L
Figyelt kérdés
Mostanában már alig van alkalmam masztizni, mert szinte mindenki itthon van,pedig a napi többszöri masztit igényelném mert iszonyatosan ki vagyok éhezve. Ti ilyenkor mit csináltok?2015. aug. 21. 20:20
1/10 anonim válasza:
Valami kis targyat felnyomok magamnak reggel es egesz nap bennem van. Eleg hatasos
Ajanlom minel tobb legyen rajta a dudorodas
2/10 anonim válasza:
Engem a sport kikapcsol, közben nem igazán gondolok másra. De nekem vannak céljaim, neked pedig csak a vágyad csillapítása lenne az, így nem tudom, mennyire működne.
4/10 anonim válasza:
Jöjj össze valakivel, akinél tudtok lenni és reszeljetek, mint a nyulak.
5/10 anonim válasza:
A sportolás egy nagyon jó ötlet. Amúgy ha nagyon kész vagy, kulcsold magadra az ajtót, tekerd fel a hifi hangerejét és hajrá. :)
7/10 anonim válasza:
Beülök a wc-re és kiverem, igaz én fiú vagyok. De próbálj te is valami hasonlót mint fentebb már írták!
9/10 anonim válasza:
Van ilyen vibrációs tojás amit feldugsz magadnak és tudod egy távirányítóval vezérelni. Ha van rá pénzed és fön áll sokáig ez a probléma ,akkor szerintem érdemes lehet beruházni egy ilyenre.
10/10 anonim válasza:
Gyere el hozzám majd, én enyhítem a kínt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!