Ha más városban akarok munkát vállalni, mint ahol lakom (21 km a távolság) hogy foglaljam bele az Önéletrajzomba, hogy nem jelent gondot a bejárás? Vagy ha úgy van költöznék?
Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 16:27
1/4 anonim válasza:
sehogy, nem kell beleírni a címedet az önéletrajzba és kész
2/4 anonim válasza:
21 km nem távolság, lazán vonzáskörzetnek számít, meg sem fordul a fejükben, hogy gond lehet a bejárás. Ennyit még biciklivel is meg lehet tenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül beírtam a lakhelyemet (várost) az Önéletrajzomba hátha...
2015. júl. 5. 20:20
4/4 anonim válasza:
Én 10 km-re lakom a várostól, bele szoktam írni a címemet. Nyilván az egész falu ott dolgozik, meg sem fordul a fejükben, hogy ez gond lenne.
Amikor Pestre jelentkeztem, ott nem mindig írtam bele a címemet. De ahol beleírtam, ott sem foglalkoztak vele. A fővárosiak el sem tudják képzelni, hogy vidéken is élnek emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!