Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt férfiak, kizáró ok lenne nálatok, ha kiderülne egy 20-on éves nőről, hogy még szűz? Arra gondolok, ha tetszik is nektek, nemcsak egy éjszakára kell.
19-es
Nem dobnám mert eleve össze se jönnék vele. Nálam a szüzesség automatikus kizáró tényező. Ameddig nem dugtunk addig nem is kapja meg a barátnő státuszt. Mellesleg 20 felett ne arról szóljon már a dolog higy micsoda megtiszteltetés, hogy megdughatom a csajt nert abból 17-20 éves is elegem volt. Ráadásul hónapokig könyörögni kell nekik mert tévesen felsőbbrendűnek képzelik magukat. Tanító bácsinak meg öreg vagyok már és ahhoz is, higy rimánkodjak neki. Aztán jön az, higy megcsal mert nem élte ki magát mert ugyse az elsővel éli le az életét. És Nehogy én legyek már a szemét mert igényeim vannak és elvárom a tapasztalatot.
És nem csak a ri...cok meg a szüzikék vannak. Különben meg te is a tapasztalt farokra csorgatod a nyálad, akkor miről beszélünk. Fogadok ha megdugnak valaha, és évek múlva találkozol egy szűz sráccal, szóba sem állsz majd vele.
Utolsó előtti, azt hiszem egy kis tévedésben vagy néhány dologgal kapcsolatban. Először is, nem hiszem azt, hogy neki ez megtiszteltetés lesz, azt sem hiszem, hogy akkora szám lenne, de így alakult eddig és úgy gondolom azért, ha eljutunk odáig jó, ha tud róla. Másodszor nem kell nekem könyörögni, akkor kap meg, amikor akar, rajtam nem fog múlni, sőt még felsőbbrendűnek sem érzem magamat. Harmadszor nem azért feküdnék le vele, hogy utána "kiéljem" magamat másokon, hanem, mert szeretem. Szóval, amint látod, ezekről a dolgokról lehet így is gondolkodni. Nem kellene neked sem általánosítani, mert ahány ember, annyiféle gondolat, ezt csak tanácsként írom. Azt gondolom, ha valaki igazán megfog, nem kellene, hogy ez akadály legyen. Persze a te dolgod végülis, ez csak az én véleményem volt.
Ja és nem azért "csorgatom rá a nyálam", mert tapasztalt, hanem, mert őt szeretem. Az utolsó mondatod pedig kerek-perec elutasítom, mivel nem ismersz engem, így inkább ne fogadjunk, azt javaslom.
Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!