Én halak vagyok, aki nekem tetszik szűz. Összeillünk horoszkóp alapján?
nem, nem hiszek.
de a remény hal meg utoljára
A szembenálló csillagjegyek kapcsolata..
Személyiségetek kiegészíti egymást, egyrészt.
Érdeklődési körötök ellentétes, bár a magja, a szeretetközpontúság, megegyezik. Azonban a Szűz saját magát szeretné egészségesebbé tenni, ő dolgozni szeretne, gondoskodni valakiről. Földjegy, de a Merkúr hatása alatt áll, azaz kissé mentális. Te pedig vízjegy vagy, a föld jegyek közül hát nem is tudom, melyik illene hozzád, talán a Bika volna a legjobb.
Ő szeret kritizálni, ha valami neki nem tetszik, és gyorsan megszereli a csapot, ha csepeg.
Na és Te?
Halak vagy, úgy tartják, a Halak tud igazán szeretni, meg elmenekülni egy kapcsolatból, ha valami nem tetszik.
Téged nem a saját magad egészsége érdekel, hanem minden ember jóléte. Célokban, eszmékben nem, módszerekben egyet tudtok érteni. Kérdés, elég-e?
Azt tartják, a horoszkópkor minden egyes jegye tanult egyet az előző jegy hibájából, s ez a kör a Kossal kezdődik, és a Halakkal ér véget, ilyen szempontból ez a "legfejlettebb" jegy, míg a Szűz a félkör végén helyezkedik el 6. jegyként. Enyhe hiányérzet lehet jellemző a Halak szülöttben. Egyéntől függ, beéri-e ennyivel.
a 4-es válaszolónak:
NEM BÜDÖS A FEJEM!!!!!!!!!!
És szerintem ő nem hülye....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!