Én halak vagyok, aki nekem tetszik szűz. Összeillünk horoszkóp alapján?
7-es!
Nem tudom hogy mennyi az igazság abban hogy a halak fejlettebb -e a szűznél, vagy sem, de én abból amit írtál, csak azt vettem le, hogy az adott jegy csak az előző hibájából tanul. Tehát nem az összes előtte lévőjéből. pl.: a szűz és a skorpió is maximalista, pedig a skorpió a szűz után van. Egy biztos. Minden embernek/jegynek van sok pozitív és sok negatív oldala. Szerintem nincs olyan hogy egy adott jegy fejlettebb jegy a másiknál, ez olyan lenne mint egy kasztrendszer és tényleg, ki hogyan látja, hogy mi a fejlett vagy mi nem. A szűz például nagyon okos. Adott szituációban ez lehet hogy többet ér mint más egyéb tulajdonság, máskor meg érzelmekre van szükség. Amúgy meg.. én szűz jegyű vagyok és sokan írják h a szűz nem tudja kimutatni az érzelmeit és unalmas... én abszolút nem érzem így :DD. Persze nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen különféle bolygónk más-més jegyben állhat. Kérdező: én nagyon jól kijövök a halak jegyűekkel, szerintem ez a 2 jegy nagyon jól kiegészíti egymást. Ha összejöttetek lehetőleg dícsérd meg ha igyekszik. Sok sikert!(ha még él a téma) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!