Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem az anált, de a barátom nem annyira. Mit tegyek?
A kelleténél többször, akár heti több alkalommal is felmerül bennem a gondolat, maga a tudat is izgat, ha a fenekemben van a barátom vagy ott ,,megy el".
De ő elég ritkán szeretné a szex e formáját.
Rá lehet venni valahogy?
Van közöttetek olyan, aki megkedveltette a párjával?
Sajnos az én barátom nem a többségből került ki, akik ezt imádják.
Ha lehet, nem kérnék a gunyoros hozzászólókból.
Köszi. :)
Nekem nem lenne gond ez, a beleélvezés izgat mindennél jobban, akár punciba, akár popóba. Az anál meg amúgy is jó!
24/F
Hát akkor egyszerű a megoldás, a barátoddal szexelj punciban, élvezd, a popsiddal meg keress meg engem és élvezzük együtt titokban! ;)
30/F
Ha önszántából nem akarja, akkor nem tudod. Esetleg beszéljétek meg és jussatok közös megoldásra, ami mindkettőknek megfelel. De szerintem ez a heti több alkalom sok.
Párommal nem kellett megkedveltetnem, hisz szerette, csak annyit kellett, mivel ő úgy volt vele barátnővel nem teszi, hogy mondjam nyugodtan, mert szeretem és élvezem. Szóval mi análozunk, de pár havonta, mert nekünk így is jó.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!