Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, még mindig szeretem az exem, de van barátom?
Van barátom,több mint 1éve ,de mostanában úgy érzem ,hogy még mindig érzek valamit az exem iránt .Gyakran estembe jut ő is ,és az együtt töltött idők.
Sajnős mi már nem lehetünk együtt ,mert ő nős és gyereke van. Ő azt mondta,hogy szexelni bármikor szexelhetünk ,de több nem lehet. Én viszont vele szeretnék együtt lenni és nem csak a szex miatt.
Mit csináljak? Mondjam el neki,hogy még érzek iránta ?
Vagy ,hogy csábítsam vissza?
Komolyakat,köszi!
Nem értem milyen választ vársz. Az exed megmondta, hogy milyen szerepet szán neked az életében.
Van egy normális kapcsolatod, de ennek ellenére benne lennél egy nős ember mellett egy szexkapcsolatban. Hát, ha neked ez belefér, akkor csináld.
Visszacsábítani nem tudod, a gyerek meg a feleség sokkal komolyabb érv, mint te vagy.
Ha elmondod, hogy mit érzel iránta 2 dolog lehetséges:
-Ha mégsem olyan szemét, mint amilyennek tűnik, megszakít veled minden kapcsolatot.
-Ha meg az, akkor meg elhiteti veled, hogy neki is fontos vagy, és csalja majd veled a feleségét. Elhagyni nem fogja érted, abban biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!