Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden átlagos kapcsolatban elvárt dolog az orál?
Nem elvárás, de nekem ez természetes, hogy én is adok és viszont kapok, igaz eddig mindig is így volt és a párommal sincs másként. Nálunk oda-vissza működik szeretünk a másiknak is örömet okozni és nem tennénk, ha nem élveznénk.
N
Nem elvárt dolog, hanem egy olyan dolog amit imádsz csinálni. Annyira kellemes, annyira szép kényeztetni a másikat, hallani közben, hogy örömöt okozol neki.
Az egyik fél kényeztetésétől a másik fél is nagyon be tud indulni.
Nőként nagyon imádom a barátomat kényeztetni, nagyon meghozza a kedvem. Egyszerűen ez egy csodálatos dolog ami a szexhez tartozik. Ezt is érzelemmel csinálja az ember.
Megkérdeztem barátomat, mit szólna hozzá, ha én nem szeretném őt e módon ellazítani. Azt mondta nem kényszerítene, csak kicsit rosszul esne neki a tudat, hogy e mögött rosszat látok, esetleg nem esik ez nekem jól, ha csinálom.
Nem elvárt, de jelen van ha éppen kívánjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!