Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden átlagos kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden átlagos kapcsolatban elvárt dolog az orál?

Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 01:58
 1/5 anonim ***** válasza:
nem elvárt... na meg van aki nem szereti adni vagy épp kapni vagy egyik se.. vagy megalázónak tartja, van ismerösöm aki nem engedi a barátnőjének mert úgy van vele hogy a nő szája ,,nem arra való" kinek mi...
2015. aug. 20. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem elvárás, de nekem ez természetes, hogy én is adok és viszont kapok, igaz eddig mindig is így volt és a párommal sincs másként. Nálunk oda-vissza működik szeretünk a másiknak is örömet okozni és nem tennénk, ha nem élveznénk.

N

2015. aug. 20. 02:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alap.
2015. aug. 20. 03:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem elvárt dolog, hanem egy olyan dolog amit imádsz csinálni. Annyira kellemes, annyira szép kényeztetni a másikat, hallani közben, hogy örömöt okozol neki.

Az egyik fél kényeztetésétől a másik fél is nagyon be tud indulni.

Nőként nagyon imádom a barátomat kényeztetni, nagyon meghozza a kedvem. Egyszerűen ez egy csodálatos dolog ami a szexhez tartozik. Ezt is érzelemmel csinálja az ember.

Megkérdeztem barátomat, mit szólna hozzá, ha én nem szeretném őt e módon ellazítani. Azt mondta nem kényszerítene, csak kicsit rosszul esne neki a tudat, hogy e mögött rosszat látok, esetleg nem esik ez nekem jól, ha csinálom.

Nem elvárt, de jelen van ha éppen kívánjuk.

2015. aug. 20. 03:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. aug. 20. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!