Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáj mindig a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj mindig a szex?

Figyelt kérdés

A barátommal már 3 éve élek nemi életet, igaz nem túl gyakori, mert keveset találkozunk. Én tanulok, ő dolgozik.

Sose ujjaztam magam, mert mindig fájt. Neki sem engedem, mert nem tudom magam elengedni, számomra az nem nyújt élvezetet.

Nincs nagy pénisze, kb 14 cm, vastagsága átlagos, mégis mikor szexre kerül a sor, folyamatosan megreped a gátam. Belülről is kicsit ég az elején a hüvelyem. Ennyire szűk lennék? Minden alkalommal ez van, hiába nyal ki lucskosra.

21/L

2015. aug. 19. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Az valószínű, hogy szűkebb vagy az átlagnál. Nőgyógyászt érdemes lenne megkérdezni, vagy más ilyen témában jártas orvost, esetleg valami hasznos ötletük is lenne.

Nem vagy molett esetleg? Tapasztalatom szerint a nők befelé is híznak, így szűkül a rés, ez is fokozhatja a problémát.

Emellett még azt tudom elképzelni, hogy mivel a kellemetlen érzésre készülsz fel, nem tudsz ellazulni, így nem nyúlnak kellően a szövetek. Ez ellen meg a rendszeres ujjazás vagy vibrátoros maszti lehet segítség, hogy kellemes élményekkel társítsd a behatolást, ne fájdalommal.

2015. aug. 19. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Vazzeg, menjel mar el egy nogyogyaszhoz. Az nem normalis hogy igy faj 3 EVE! meg akkor is mikor eszmeletlen felizgat az oralis sexszel.

Valami bajod van, amit az orvos majd megmond hgoy mi az es javasolni fog kezelest ra.

Nem is ertem 3 evig nem tunt fel hogy vmi nem normalis?

Nem azert bantalak, mert vmi bajod van, hanem mert felelotlen vagy es halogatod, hogy szakember tanacsat kerjed. Ez igy neked sem jo meg a pasidnak sem hogy nem tudtok onfeledten egy ordenaret kefelni ;)

2015. aug. 19. 21:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Voltam már többször nőgyógyásznál, szerintem feltűnt volna neki ha baj van. Egyszer a lapomra az volt írva tág vagina. Megkérdeztem és ez náluk annyit jelent, hogy fel tud nyúlni, nem pedig azt, hogy harangozni lehetne bennem.

Vibrátorra gondoltam, de barátomnak nagyon nem tetszett az ötlet, egyenesen megsértődött.

2015. aug. 19. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát ne neki vegyél, hanem magadnak. :)

Amit nem tud, az nem zavarja. Tarts eldugva, mikor együtt vagytok.

Amúgy nem értem, mi baja van vele, a fiúk általában felizgulnak már a tudattól is, hogy használta a lány, nem még a látványtól.

2015. aug. 19. 22:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Magamnak vettem volna, ez egyértelmű, remélem csak viccnek szántad. :)

Évközben kolis vagyok... :D itthon nem hagyhatom "őrizetlenül".

2015. aug. 19. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem feltűnt volna neki ha baj van - mondtad az orvosnak hogy faj a sex????? Ha nem mondod neki, szerinted honnan fogja tudni?

A fogorvos is benez a szamba es azt latja minden rendben, de ha panaszkodom hogy bal fent 2 faj, akkor rontgenezi es kiderul, hogy van gond.

"egyenesen megsértődött" szomoru, eleg beszukult felfogasa lehet. Engem a baratom vitt el 30. szulinapomon egy sexshopban es vett nekem egyet. Azota 32.re vettunk mast is. Ot felizgatja ha en kenyeztetem magam, mindegy hogy kezzel vagy targgyal. Ha onkielegitesz a parod elott azt se szereti?

Nagyon klassz kis taskakat lehet kapni, amibe pont belefer egy vibri es senki meg nem mondja, hogy mi van nalad, mert nem latjak a taska tartalmat ;)

2015. aug. 19. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, vicc volt, úgy értettem, hogy elég, ha te tudsz róla.

Csak van valami hely a szobádban, ahol senki nem áll neki takarítani, pakolni a távollétedben? Pl. tanszereid mögött, ágyneműtartóban, régi ruháid között, stb. Jól becsomagolva. Esetleg zárható táskában, vagy ilyesmi, amit nem nyitnak ki még akkor se, ha véletlenül megtalálják.

2015. aug. 20. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!