Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy történt az első ujjazás?
Figyelt kérdés
Film közbe? Vagy csókolózás közbe stb? Ki ujjazott meg? Jó vagy fura volt?2015. aug. 19. 17:16
1/9 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok.
2015. aug. 19. 17:18
2/9 anonim válasza:
KÖZBEN!!!!! ENNEL A VÉGÉN, TE SUTTYÓ
3/9 anonim válasza:
csókolózás közben az ágyon az akkori pasimmal és két masik barátommal. Természetesen az akkori barátom ujjazott meg. Eleine nagyon fura volt. akkor voltam 15 most pedig 18 vagyok :)
4/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de egyik volt barátnőm nevében írok akiről tudom, hogy én ujjaztam meg először.
Elszórakozgattunk, csókolóztunk, ilyenek, aztán egyszer csak elvándorolt a kezem, és nem ellenkezett. A hangok alapján jól érezte magát, de kiderült nem sokkal később hogy menstruál, így abbamaradt a művelet, én meg elmentem kezet mosni...
5/9 anonim válasza:
Engem strandon ujjazott meg az akkori baratom :) fogdosasbol jott :D 15/L
6/9 anonim válasza:
Ja es elegge szoritottam magam ugyhogy nem volt valami jo :/ utolso valaszolo
7/9 anonim válasza:
Barátoméknál aludtam , és "jóléreztük magunkat". (: 16/L
8/9 anonim válasza:
Egy fesztivalon, sotet eldugott helyen, ketten voltunk, az oleben ultem es csokoloztunk, majd egyre hevesebb lett, fogdostuk egymast es egyszercsak a nadragomba nyult, majd egyre egyre lejjebb :) eloszor 1 utana 2 ujjal. 17\L
9/9 anonim válasza:
Szinte minden ujjazásom extrém volt. A legeslegelső, ami annak vehető, az a Balatonban volt (veszélyes, tudom). Az azt követő egy olyan helyen, ahol félig erdő volt, félig házak. Aztán szobában. Ekkor voltam 15. Mostani barátommal történt erdőben, fürdőben, szobámban... Az első nem volt valami nagy szám, mert nem értett hozzá a srác. Viszont a mostaniakat is elsőnek számítom, amik eléggé "erősek" voltak. Egyébként természetesen csók közben vándorolnak a kezek, bár van, hogy csak a reakcióimat figyeli, de az első csók közben történt. A mostaniakat mondanám jónak. Bár a jó az túl gyenge jelző hozzá. :'3 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!