Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel tud jelenteni az apja?
Egy 15 éves lánnyal intim beszélgetést folytattam, intim képeket is cserélve. A lány idősebbnek vallotta magát, és össze-vissza hazudozott. Végül rám írt az anyukája -aki a lány szerint éppen haldoklik...-, majd az apja is, hogy feljelentenek engem "liliomtiprásért". A kérdésem, hogy megtehetik ezt vagy sem. Szerintem nem hibáztam, nem tudhattam, hogy ez lesz.
Egyébként nem találkoztunk egyszer sem, semmi fizikai nem történt.
Én 24 éves vagyok.
Nem árulom el. És egyébként nem is ezen az oldalon beszélgettünk.
Az apja már azóta bocsánatot kért, miután mondta, hogy küldjem haza a lányát, én pedig elmondtam, hogy ez lehetetlen lenne, mert én 200 km-re lakom tőlük.
Szóval bocsánatot kért a zavarásért.
De a feleségével nem tudom mi lesz, ő elég idegesen írt rám.
Ha semmi arc akkor hogy bizonyítja, hogy a lánya az? Tetoválás vagy sebhely van?
A lány hazudozott! Haldokló anyukák ritkán írnak a lányuk levelező partnerének! Az apuka meg tehet egy szívességet!
Pellengerre fognak allitani, utana meg fog kovezni a falu nepe, vegul billogot fognak radsutni ... es most mar biztos, hogy a Gyehena tuzen fogsz elegni :))) Teeee liliomtiproooo! :D
Ja, azt el is felejtettem, hogy a batyja pedig agyonver :P
Nem tudhattad hogy ez lesz mert a csajszika hazudott ami nem vet jó fényt a mostani tizenévesekre >.< (valószínűleg egy felnőttet játszani akaró DNS-hiba öööö pontosabban ez a "normális".)
Úgy gondolom ha nincs megfelelő bizonyítéka ellened -baszhatják
Álprofillal volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!