Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg ennyire kellemetlen vagy fáj popsiba?
Figyelt kérdés
Voltam már egy pár lánnyal de még egyszer sem sikerült kipróbálnom pedig borzasztóan hajt a kíváncsiság. Vagy azt a választ kaptam h próbálta de fájt, vagy hogy a gondolatátol is írtózik, vagy hogy izgatja a gondolat de nem meri kipróbálni. Attólfélek már csak a fizetősmegoldás maradt.. 23F2015. aug. 18. 20:52
11/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen a partner. Én alapvetően szeretem, de több olyan pasival is találkoztam már, aki szinte nulla előkészület után türelmetlenül rakta volna be. Az elsőknél még engedtem, azóta viszont csak akkor, ha tényleg türelmes és odafigyel a másik. Az az 5-10 perc előjáték inkább 30-40, de utána jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!