Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsiba jobb mint punciba? 21/F
Most komolyan? Ennek mi értelme van?
Nem hiszem el, hogy ez a popsiba csinálás annyira nagy divat lett...
Miért, a barátnőd puncija ennyire nem tetszik?
Már te is búza lettél? Ja, erről jut eszembe, sok pasi van, akinek fizetni sem kell, és seggbe rakhatod. MEg persze ribik is, ha már annyira ragaszkodsz a lányokhoz, bár az análnál nem értem, hogy miért nem mindegy, hogy kit dugsz seggbe.
Más, de nem jobb, viszont nekem hiányozna ha nem lenne ez tény. Már hozzászoktam.
Szerintem a prosti az rossz ötlet, én nem tudnék együtt lenni már olyan nővel, aki ezt nem engedi, mivel nekem ez kell a teljes kielégüléshez (bár nem csinálom sűrűn, elég ritkán).
De még mindig azt mondom, ha két fél szexuális szokásai nem egyeznek (mint nálatok), akkor nincs hosszú jövőtök. Lásd... te már azon gondolkosz hogy ha a barátnőd nem elégíti ki a vágyad megcsalod. Ez így gondolkodásban normális is, hiszen nem elégít ki a barátnőd.
Ugyanakkor jobb megoldás a szakítás, mint a megcsalás. Nem gondolod? Miért csalnád meg szegényt? Gondolkozz egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!