Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az SmPixie oldalról mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az SmPixie oldalról mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Elsősorban férfitársaim.

Én érzem csak úgy, hogy ott ismerkedhetne az ember 100 nővel 1000-el akkor se látna élőben onnan egy nőt sem?

2 fajta nő van ott fönt, a határtalan bunkó, aki nem képes válaszolni egy normálisan, értelmesen megírt levélre 2 szót, meg a hazudozós fajta, aki mindaddig előadja, hogy ő találkozna, szexelne amíg el nem jön tényleg a találkozás ideje, és akkor eltűnik. :D

Valaki egyáltalán találkozott arról az oldalról élőben nővel? :)

Nők is írhatnak véleményt, akik fönt vannak azon az oldalon. Bár az oldalról szerzett tapasztalataim után nem biztos, hogy elhiszek bármit is annak a nőnek, aki azon az oldalon van fönt. :D

2015. aug. 17. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én Pixie alakulása óta tag vagyok, és meg is ismerkedtem pár jó emberrel (nőkkel) az oldalon. Volt is jó néhány alkalmi BDSM kapcsolatom az oldalról, és 1 komolyabb is. Nem lehetetlen az ismerkedés, de nagyon - nagyon kitartónak kell lenni!

29F

2015. aug. 19. 09:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom. :)

Én legalább 100 nőnek írtam már ott levelet.

KB az ötödük írt vissza. És talán nem is az a legfájóbb, hogy 80 nőnek nem volt akkora intelligenciája, hogy ha valaki egy normális, értelmes hangvételű levéllel megkeresi, akkor legalább 10 másodpercet szánjon egy válaszra legalább ennyit, hogy "bocsánat, nem téged kereslek", mert ezt legépelni nem több 10 másodpercnél. Hanem hogy KB 20 nővel kialakult egy jó levelezés, van akivel akár 1-2 hétig is, de amikor találkozni kéne, akkor mind vagy eltűnt, vagy olyan átlátszó kifogással jött, hogy miért nem találkozik, hogy egyértelmű volt, csak üres kifogás. :)

Ennél hova nagyobb kitartás, 500 nővel kell levelezni, hogy 1 összejöjjön? :D

2015. aug. 19. 10:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Komolytalan. Tele kanusokkal.
2019. szept. 25. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!