Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után mennyit csökken a nők szexuális igénye? Tapasztalatok? Hogy oldjátok meg ennek ellenére?
Első gyerek után csökkent, szinte csak én kezdeményeztem, azt is egyre ritkábban, mert úgy éreztem mindkettőnket max a kötelességtudat hajt.
Először lecsökkent 3-4 napokra, aztán egy hétre is, volt amikor a 3 hét szünet is megvolt, néha mar tudatosan, hogy hátha úgy jobb lesz.
Már keresztetvetettem a dologra...
Érdekes módon a második után megtáltosodott, most hónapok óta megint majdnem olyan mint a kapcsolatunk elején.
Nem tudom mitől függhet, de nem bánom.
Az első után csökkent, aztán három - négy hónap után visszaállt, a második után teljesen megszűnt és úgy is maradt néhány évig, mire elváltunk. Azután újra megjött a vágy, de már nem a gyerekek apjával.
Ez egy rossz húzás volt a részemről.
Az első után nem csökkent,nem volt változás.A második szülés után a páromnak teljesen 0 az igénye.Ha már nem bírom akkor maszturbálás.Rossz,de jobb mintha megcsalnám.
41/f
2. gyerek után lecsökkent. A feleségem akkorákat belémvág, hogy hadjál már, hogy fáj.
Nekem a váláson jár az eszem, mert már nem bírom tovább.
Megcsalás? Érdekes, mindenki a "megcsalás"t kiemeli, hogy nem szeretné. No de a másik személy meg nem akarja őt.
Azt hallottam, ha csak lefekszel a nagy élvezet miatt valakivel, de érzelmileg nem akarsz többet tőle, akkor az nem megcsalás.
Nem tudom. Az egészséges heti min. 2x szeretőhöz járás bele kell, hogy férjen, ha a másik nem akarja.
Hiszen a másik semmit nem tesz azért hogy helyre rázódjon. "Mert neki annyi a munkája."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!