Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy melltartó nélkül látott?
Tegnap átjött hozzám egy fiúbarátom, csak így váratlanul. Nem számítottam senkire, így csak egyszerűen voltam otthon. Smink nélkül, nyáriruhában, melltartó nélkül. (ami esetemben nem ajánlott, D-s mellekkel)
Az első reakciója:
"Te, nézlek egy ideje, és nem tudom eldönteni, van-e rajtad melltartó"
Kiböktem, hogy nincsen, mert le kellett rohannom ajtót nyitni, és nem volt időm keresni.
Erre: "Csak abból gondoltam, hogy kicsit átlátszik a ruhád. Amugy jó melleid vannak, nagyobb méreteknél már lógni szokott"
Mit kellett volna csinálnom azon kívül, hogy égtem ott 5 percet?
Mindketten felnőttek vagyunk.
Ilyen esetben szinte kötelező bókolni.Szép alakod van mégsem tapasztaltad még ezt?
Szégyenlős lány vagy?
én 21, ő 32
Barátok vagyunk
Ha van hogy így öltözködsz, ne csodálkozz, ha nem mindenki néz félre a melleidről.
A megoldás, hogy vállald magad vagy ne öltözz így.
Amúgy nem gáz szerintem.
6, Szerintem írtam, hogy egyedül voltam otthon, és nem vártam senkit. Nem így járok utcára
7, Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!