Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
-gumi nélkül szexel (tablettát szed)
-jó szexuális étvágya van, napi szex
-jól szop, és mélytorkozik
-önzetlen, simán okoz viszonzatlanul is örömet többször egy nap
-nem análszexel
-szűk a puncija
-szeret dominálni
-a való életben egy visszafogott lány
2015. aug. 15. 21:19
11/21 anonim válasza:
Milyen érdekes is mindenkinek szűk? Ezt abból szűrtétek le hogy volt 2-3 kapcsolatotok és azok szűknek találták ? Anál szex nélkül még nőnek sem neveznélek.
13/21 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és a pàrom imàd.mi sem bizonyitja jobban;13 év együtt,és most vàrjuk a màsodikat.szòval lànyok ha olvassàtok: legyetek bevâllalòs istennök a kapcsolatban,a férfiak egy privàt kurvàt szeretnênek feleségnek,ês nincs kivétel!!!
14/21 anonim válasza:
Mindenképpen ragaszkodsz a domináns szerephez?
15/21 anonim válasza:
A szeret dominálni rész nem jön be, de a többi igencsak jól hangzik! ;)
24/F
16/21 anonim válasza:
- Hány partnerrel volt így?
- Hány partnert tart egyszerre?
- Miért nem játszik a popsika?
17/21 anonim válasza:
Magáról a hölgyről nem tudtam meg senkit. Ezek alapján egy bunkó kapcsolatra képtelen f*asz is lehet meg egy angyal is. Elsősorban személyiség alapján választok, a szexuális preferenciák összeegyeztetése utána következik.
19/21 anonim válasza:
ez csak egy csajnak a szexuális szokásai, nem lehet ez alapján senkit véleményezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!