Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy fiú csak 22 évesen veszíti el a szüzességét?
Azert senki se mondja mar hogy 30 fele meno szuznek lenni....
#lehetbunkodeoszinte
21 voltam, nem érzem gáznak :)
23/F
Az hogy ki mikor veszíti el, erősen emberfüggő. Aki képes arra hogy érzelmek nélkül is összefeküdjön valakivel, az valószínűleg 14-15 éves korában már elveszti. Akinek számít az, hogy érzelmi kötődés legyen, annak nehezebb dolga van, mert kevés igazi párkapcsolatot kereső ember van már manapság.
Az hogy 18 vagy 22 évesen veszted el a szüzességed, szerintem teljesen mindegy. A lényeg annyi, hogy élvezd a nemi együttlétet, és hogy boldog legyél. Aki korán veszíti el, általában még ha nem is mondja, tudat alatt megbánja, hamarabb képes kiégni, és a későbbiekben akár egy gyerekcipőben járó párkapcsolatnál is azt hiszi, hogy a szex az adott, akár már az első héten is !
Van aki persze nem így gondolja, de sok ember így áll hozzá.
Szerintem egyik ember sem elítélendő ilyen szinten bármi miatt is, van akiben kevesebb a mersz, van akiben több. Ez az egész az adott személyen áll. Általánosítani nem lehet hogy gáz-e vagy sem.
De az én véleményem mindig is az marad, hogy nem gáz ha valaki 15, 18, 21 vagy akár 25 évesen még szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!