Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha egy fiú csak 22 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy fiú csak 22 évesen veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés
na és mi van azokkal akik 25;28;30? az még inkább gáz?

2015. aug. 14. 06:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem az!!!
2015. aug. 14. 07:00
 2/10 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz!
2015. aug. 14. 07:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az.
2015. aug. 14. 07:10
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

Azert senki se mondja mar hogy 30 fele meno szuznek lenni....

#lehetbunkodeoszinte

2015. aug. 14. 07:20
 5/10 anonim ***** válasza:

21 voltam, nem érzem gáznak :)

23/F

2015. aug. 14. 08:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Közelebb a harminchoz magamnak érzem gáznak. Egyáltalán nem menő. Én már elveszíteném.De hát nem jött össze. Nem a nőket de senkit nem hibáztatok ezért. A miért nem tudom a választ. Azt veszem észre hogy nem néznek rám nők és nem beszélgetnek velem. De egy sem tudta nekem még elmagyarázni miért. Tehát amíg bírom próbálkozom minden nőnél. Napjában többnél is. Pedig a elutasítás elkeserít. De ezt nem láthatják rajtam kihúzom magam és megyek tovább. Egyszer úgy is tudom hogy összeomlok miatta de remélem az még messze lesz.
2015. aug. 14. 08:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Az hogy ki mikor veszíti el, erősen emberfüggő. Aki képes arra hogy érzelmek nélkül is összefeküdjön valakivel, az valószínűleg 14-15 éves korában már elveszti. Akinek számít az, hogy érzelmi kötődés legyen, annak nehezebb dolga van, mert kevés igazi párkapcsolatot kereső ember van már manapság.

Az hogy 18 vagy 22 évesen veszted el a szüzességed, szerintem teljesen mindegy. A lényeg annyi, hogy élvezd a nemi együttlétet, és hogy boldog legyél. Aki korán veszíti el, általában még ha nem is mondja, tudat alatt megbánja, hamarabb képes kiégni, és a későbbiekben akár egy gyerekcipőben járó párkapcsolatnál is azt hiszi, hogy a szex az adott, akár már az első héten is !

Van aki persze nem így gondolja, de sok ember így áll hozzá.

Szerintem egyik ember sem elítélendő ilyen szinten bármi miatt is, van akiben kevesebb a mersz, van akiben több. Ez az egész az adott személyen áll. Általánosítani nem lehet hogy gáz-e vagy sem.

De az én véleményem mindig is az marad, hogy nem gáz ha valaki 15, 18, 21 vagy akár 25 évesen még szűz.

2015. aug. 14. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:
22 voltam. Vkivel beszéltem erről és azt mondta hogy nem gáz csak furcsának találja mert szerinte nem ez a megszokott
2015. aug. 15. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Elveszteni nem gáz, csak megtartani.
2015. aug. 15. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem is volt rá lehetőséged, akkor gáz. Ha lett volna, de nem akartad, akkor nem az.
2015. aug. 16. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!