Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy srác 20 vagy akár 30 éves kor felett még szűz?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok, csak érdekel a téma, úgy hogy ne tanácsit írjatok kérlek ha nem inkább véleményt :D

2015. aug. 12. 19:44
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Én szeretem a szűz férfiakat legyen az 30 éves.
2015. aug. 15. 10:08
 22/23 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok, már a 30-as éveim derekán járok. Aki nem élt még így, és nem ismeri az illetőt, az jól teszi, hogyha nem ír semmit ilyen kérdésekbe, vagy ha ír, akkor írja azt, mint amit néhányan már írtak, hogy "semmit nem gondol".

Szerencsére az egyik hozzászóló már kapizsgálja a dolgot, itt tényleg valamiféle pótlásról lehet szó, mert én is olyan vagyok, hogy főleg a nálam jóval fiatalabb lányokat figyelgetem, rájuk vágyok a legjobban. Nem kizárólag, de főleg. Olyan ez, mintha belül megállt volna az idő. Ismerkedni nincs hol, próbálkoztam társkereső oldalakon sokáig, de sikertelenül. Szerintem az abszolút nem zaklatás, ha valaki interneten ír egy normális levelet, üzenetet, amiben esetleg ismerkedést is kezdeményez. Meg egyébként is, szerintem interneten aztán "marhára" lehet zaklatni valakit, ahol semmiféle élő, meg fizikai kapcsolat nincsen.

2015. aug. 31. 22:43
 23/23 anonim ***** válasza:
20-25 evesen szuznek lenni oke. 25-30 eves szuznek lenni mar kisse kinos. 30 folott szuznek lenni nagyon gaz! :(
2015. okt. 9. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!