Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy srác 20 vagy akár 30 éves kor felett még szűz?
Sziasztok :)
Egyáltalán nem azért írtam a kérdést, mert elítélem őket vagy szánalmasnak tartom vagy kiröhögöm stb.
Ami viszont nagyon zavar az ilyen pasikban, az pontosan az amit a 12-es válaszoló írt.
18 éves lány vagyok és gyakran írnak rám ilyen korosztályú pasik és őszintén szólva nem tudom hova tenni.
Először is: Szerintem a saját korosztályukban kellene keresgélni nem pedig jóval fiatalabb lányok között.
Másodszor: Járjanak el otthonról, ismerkedjenek :) Bálba, összejöveteleken, akárhol.
Azzal, hogy más lányokat vagy fiatal nőket zaklatnak az interneten azzal szerintem semmit sem fognak elérni.
Tisztelet a kivételeknek! :)
én azért vagyok még szűz 28/F fejemmel , mert alacsony vagyok 170 cm, és a péniszem 14 cm
de leginkább a magasságom miatt vagyok igy, pénisz méret kb 5 éve kezdett zavarni. Ennyi
emellett az évek során a személyiségem is eldeformálódott, és teljesen aszociális lettem.
#18: Én 171 cm vagyok, mégse szűz. :( :D Barátomnak 13 cm a pénisze és ő se az már. :) Gyártsd csak a kifogásokat a fejedben (miközben pont azzal van a probléma). Az "eldeformálódott személyiségedről" meg az "aszocialitásodról" majd a pszichológusnak mesélj, jót fog nevetni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!