Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A testemen lévő striák miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testemen lévő striák miatt képtelen vagyok szeretni magamat és képtelen vagyok egy ember előtt is mesztelenre vetkőzni. Fiúk, férfiak, titeket zavarnak ezek?

Figyelt kérdés
Szép arcom és molettebb testalkatom van (de formásan molett, nem a szétfolyó típus...). Régen kétszer ekkora voltam és nagyon gyorsan fogytam ezáltal a hasamon és a mellemen striák lettek. Alapból mindenemmel megvagyok elégedve kivéve a striákkal. Azok miatt szörnyen utálom magam ruha nélkül,egyszerűen a korábbi párjaim előtt képtelen voltam mesztelenre vetkőzni, mindig gátlásos voltam és szégyenlős ami idegesít engem és a másik felet is sokszor... Ezek elmúlnak idővel? (18 vagyok) Nagyon zavaróak? :(
2015. aug. 12. 00:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem(férfinak) is van pár. Szerintem nem olyan nagy dolog ez... Ettől még simán lehetsz szép is, csúnya is.
2015. aug. 12. 07:39
 12/13 anonim ***** válasza:

lehet bennem van a hiba, de nekem pl jobban tetszik a barátnőm a striái miatt :) nekem a teltebb alak jön be, lehet ettől vonzóbb ez a dolog számomra...de max közömbös lenne, viszont az, hogy emiatt szégyellős lenne, na az nagyon zavarna...

22F

2015. aug. 12. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne aggodj. Nem zavarja a pasikat!!
2015. aug. 12. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!