Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is csak így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak így működhet a szex két ember között?

Figyelt kérdés

Írjuk fel a két fél szexuális szokásait eszerint a szempontok szerint:

Dolgok, amik nélkül nem szex a szex számomra:

-

-

Dolgok, amikről hajlandó vagyok lemondani, ha a másik nem szereti:

-

-

Dolgok, amik kizártak hogy megtegyek

-

-

A szex nem működik ha az egyik kizárója a másik alap dolgai között szerepel vagy ha a két fél alapvető dolgai nem egyeznek 100%-ban.

Ha a szexuális preferenciák nem egyeznek nem működik a kapcsolat. Ha ti kitöltenétek a listát mik szerepelnének rajta? Szerintetek működhet a kapcsolat ha az egyik fél mondjuk igényli az orált/anált/bdsm-et bármit de a másik egyáltalán nem hajlandó rá?

Akit érdekel az én listám így hirtelenből kapva:

- Alap: kemény szex, alárendeltség érzése, gyengéd szex, orál, ujjazás (popsiba is)

- Szeretem de megvagyok nélküle: Kikötözés, Szerepjáték, análszex

- Kizáró: Arcra és hajraélvezés, édeshármas, pisikaki és társai

Köszi a válaszokat :)

20/L

2015. júl. 26. 16:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Figyu kislany! Nem kell am ennyire tullihegni a szex temat, eleg ha megprobalod elereszteni magad :)
2015. júl. 26. 16:40
 2/25 anonim ***** válasza:
Nagyjából igazad van, és a listám nekem is hasonló :) 30F
2015. júl. 26. 16:41
 3/25 anonim ***** válasza:
Jézusom,oké hogy kompromisszum és megbeszélés kell hozzá, de ez elég beteges, hogy listát vezetsz. Ezt mindenki orra alá oda dugod aktus előtt? Óriási probléma van a kis agyadba,ha szerinted tényleg CSAK így lehet szexelni...
2015. júl. 26. 16:42
 4/25 anonim ***** válasza:
#2es vagyok. A kérdezőnek pedig abban igaza van hogy az érdeklődésnek közösnek kell lenni valahol szexuális téren hogy kielégítő legyen mindkét félnek és jó is legyen a szex :)
2015. júl. 26. 16:43
 5/25 anonim ***** válasza:
Nincsenek klisek! A szexben mindent lehet, de semmi sem kotelezo.
2015. júl. 26. 16:45
 6/25 A kérdező kommentje:
Nem vezetek listát és nem dugom senki orra alá. Ezek a listák mindenkinek a fejében léteznek és mivel működik ez a kommunikácó dolog egy egészséges kapcsolatban tisztában vagyunk a másik "listájával". A szex fontos, ha nem egyezik az ízlésünk a partneremmel nincs jövője a kapcsolatnak így szerintem értelmesebb már az elején tisztázni ki mit szeret. Az hogy gondolkodok nem befolyásolja milyen vagyok az ágyban (egyébként visszajelzések alapján meglehetősen jó - de ez pont azért van mer tisztázva van ki mit szeret egymásra vagyunk hangolódva és ki tudjuk hozni a szexből a legjobbat)
2015. júl. 26. 16:48
 7/25 anonim ***** válasza:
Ezek szerint ha pl az arcra élvezés az én alapomban benne van, akkor a két listát egymásmellé állítva megállapítjuk, hogy ez nem fog köztünk működni és lezárjuk a kapcsolatot?
2015. júl. 26. 17:02
 8/25 A kérdező kommentje:
Igen. Mivel neked ez alapelvárás (nem mondasz le róla) és nálam ki van zárva (nem vagyok rá hajlandó semmilyen körülmények között), folyton valamiféle hiány lesz nálad, legyen az a kapcsolat és az a szex akármennyire is jó.
2015. júl. 26. 17:06
 9/25 anonim ***** válasza:
A szex egy esetben nem működhet. Ha az egyik fél egy alacsony és ocsmány férfi, mint én. Ugyanis egy alacsony és ocsmány férfivel egy lány sem hajlandó lefeküdni. Ha a listát vesszük alapul, akkor minden egyes lány listájában benne van végképp kizáró tényezőként, hogy ha alacsony és ocsmány a férfi. Ennyit arról, hogy valaha is szexelni fogok...
2015. júl. 26. 17:10
 10/25 anonim ***** válasza:

Értem, de egy kicsit eljátszva a gondolatokkal, ha ettől függetlenül jól kijövünk egymással, és annyira kompromisszumkész vagyok, hogy azt mondom évente csak egyszer, a szülinapomon had élvezzek az arcodra.

(Ami mondjuk a megállapodásunk napjától legalább fél évvel későbbre esik csak azért, hogy már ne rögtön másnap kerüljön rá a sor.)

Mondjuk ez részemről lemondás, részedről meg a kizárólagosság megszüntetése lenne. Ha egyébként minden más működne, ilyen kompromisszumba belemennél?

Csak azért játszottam el ezzel a gondolattal, mert azért a kapcsolatokban elég sok kompromisszum van mindenféle téren és én a te listás verzióddal szemben úgy gondolom, hogy van az a nő, akiért a "listát" érdemes változtatni. Gondolom fordítva is igaz, van az a pasi akinek bevállalsz dolgokat, amit másnak soha az életben nem engednél.

2015. júl. 26. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!