Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csak így működhet a szex két ember között?
Írjuk fel a két fél szexuális szokásait eszerint a szempontok szerint:
Dolgok, amik nélkül nem szex a szex számomra:
-
-
Dolgok, amikről hajlandó vagyok lemondani, ha a másik nem szereti:
-
-
Dolgok, amik kizártak hogy megtegyek
-
-
A szex nem működik ha az egyik kizárója a másik alap dolgai között szerepel vagy ha a két fél alapvető dolgai nem egyeznek 100%-ban.
Ha a szexuális preferenciák nem egyeznek nem működik a kapcsolat. Ha ti kitöltenétek a listát mik szerepelnének rajta? Szerintetek működhet a kapcsolat ha az egyik fél mondjuk igényli az orált/anált/bdsm-et bármit de a másik egyáltalán nem hajlandó rá?
Akit érdekel az én listám így hirtelenből kapva:
- Alap: kemény szex, alárendeltség érzése, gyengéd szex, orál, ujjazás (popsiba is)
- Szeretem de megvagyok nélküle: Kikötözés, Szerepjáték, análszex
- Kizáró: Arcra és hajraélvezés, édeshármas, pisikaki és társai
Köszi a válaszokat :)
20/L
Egyetértek.
Az én fejbeni listám:
Alap: kemény szex, irányítás, gyengéd szex, orál, ujjazás kölcsönösen (popsiba is), popsinyalás, lábimádat a nő felé, szerepjátékok
- Szeretem de megvagyok nélküle: Kikötözés, análszex, prosztatamasszázs
- Kizáró: Pisi kaki szex, párcsere, chuckold
Én egyetértek, valóban így van, hogy az egyik alapigénye a másiknál szóba se jöhet, akkor az állandó frusztrációt szül. Éltem olyan kapcsolatban, ahol a partnerem pl. nem volt hajlandó orális szexre, és folyamatosan hiányzott, még ha próbáltam is elfojtani a hiányérzetet. Máskor meg azért szakadt meg ígéretesnek ismerkedésem, mert a másik félnél olyan számított alapnak, amiről én tudtam, hogy soha nem vállalnám be, és nem éreztem volna jól magam mellette...
A listám:
Alap: gyengéd szex, vad dugás, kölcsönös orális szex, közös fantáziálás, nyílt kommunikáció a szexben/szexről
Szeretem, de megvagyok nélküle: kikötözés, szerepjáték, nyilvános szex, extrém helyek
Kizáró: anál (eü. okok miatt), durva BDSM (öklözés, megalázás is!), többes szex, pisikaki
Szerencsés helyzetben vagyok, mert a jelenlegi párommal nem csak az alapok egyeznek, de még a "hajlandó vagyok róla lemondani" kategóriában is teljes mértékben megegyezik az ízlésünk, hasonlóak a fantáziáink, "fétiseink", így semmiről nem kell lemondanom, sőt, egymást inspiráljuk! Imádom! :)
Ez így nagyon király, csak kár, hogy ez az egész logikai alapú, és az érzelmet sehol nem találom.
Összeismerkedek egy férfival, akivel nagyon jóban vagyok, és akkor előjövök ezzel? Hogy akkor most tisztázzuk: nekem ezek az alapok, akkor ezekről le tudok mondani stb...
Hidd el, ha egyszer szerelmes leszel, lehet, hogy itt a sorrendek fel is borulnak, és bukik a racionalitás.
Nem gépek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!