Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is csak így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak így működhet a szex két ember között?

Figyelt kérdés

Írjuk fel a két fél szexuális szokásait eszerint a szempontok szerint:

Dolgok, amik nélkül nem szex a szex számomra:

-

-

Dolgok, amikről hajlandó vagyok lemondani, ha a másik nem szereti:

-

-

Dolgok, amik kizártak hogy megtegyek

-

-

A szex nem működik ha az egyik kizárója a másik alap dolgai között szerepel vagy ha a két fél alapvető dolgai nem egyeznek 100%-ban.

Ha a szexuális preferenciák nem egyeznek nem működik a kapcsolat. Ha ti kitöltenétek a listát mik szerepelnének rajta? Szerintetek működhet a kapcsolat ha az egyik fél mondjuk igényli az orált/anált/bdsm-et bármit de a másik egyáltalán nem hajlandó rá?

Akit érdekel az én listám így hirtelenből kapva:

- Alap: kemény szex, alárendeltség érzése, gyengéd szex, orál, ujjazás (popsiba is)

- Szeretem de megvagyok nélküle: Kikötözés, Szerepjáték, análszex

- Kizáró: Arcra és hajraélvezés, édeshármas, pisikaki és társai

Köszi a válaszokat :)

20/L

2015. júl. 26. 16:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

Az én fejbeni listám:

Alap: kemény szex, irányítás, gyengéd szex, orál, ujjazás kölcsönösen (popsiba is), popsinyalás, lábimádat a nő felé, szerepjátékok

- Szeretem de megvagyok nélküle: Kikötözés, análszex, prosztatamasszázs

- Kizáró: Pisi kaki szex, párcsere, chuckold

2015. júl. 26. 19:20
 22/25 anonim ***** válasza:

Én egyetértek, valóban így van, hogy az egyik alapigénye a másiknál szóba se jöhet, akkor az állandó frusztrációt szül. Éltem olyan kapcsolatban, ahol a partnerem pl. nem volt hajlandó orális szexre, és folyamatosan hiányzott, még ha próbáltam is elfojtani a hiányérzetet. Máskor meg azért szakadt meg ígéretesnek ismerkedésem, mert a másik félnél olyan számított alapnak, amiről én tudtam, hogy soha nem vállalnám be, és nem éreztem volna jól magam mellette...

A listám:

Alap: gyengéd szex, vad dugás, kölcsönös orális szex, közös fantáziálás, nyílt kommunikáció a szexben/szexről

Szeretem, de megvagyok nélküle: kikötözés, szerepjáték, nyilvános szex, extrém helyek

Kizáró: anál (eü. okok miatt), durva BDSM (öklözés, megalázás is!), többes szex, pisikaki

Szerencsés helyzetben vagyok, mert a jelenlegi párommal nem csak az alapok egyeznek, de még a "hajlandó vagyok róla lemondani" kategóriában is teljes mértékben megegyezik az ízlésünk, hasonlóak a fantáziáink, "fétiseink", így semmiről nem kell lemondanom, sőt, egymást inspiráljuk! Imádom! :)

2015. júl. 27. 00:20
 23/25 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon király, csak kár, hogy ez az egész logikai alapú, és az érzelmet sehol nem találom.

Összeismerkedek egy férfival, akivel nagyon jóban vagyok, és akkor előjövök ezzel? Hogy akkor most tisztázzuk: nekem ezek az alapok, akkor ezekről le tudok mondani stb...

Hidd el, ha egyszer szerelmes leszel, lehet, hogy itt a sorrendek fel is borulnak, és bukik a racionalitás.

Nem gépek vagyunk.

2015. júl. 27. 09:41
 24/25 A kérdező kommentje:
Látszik hogy nem sikerült megérteni amit mondani akartam. Az hogy ki mit szeret a szexben nem így fog kiderülni hogy akkor most leülünk és felsorolás alapon megvizsgáljuk... "Ha egyszer szerelmes leszel", igen szerelmes vagyok és rengeteget alakult a szexualitáshoz való hozzáállásom sok tekintetben :) Amit az írásommal mondani akartam még mindig az hogy ha valamelyik félnek van olyan alapigénye amit a másik kifejezetten nem szeret akkor halálra van ítélve a kapcsolat.
2015. júl. 27. 11:52
 25/25 anonim ***** válasza:
23. Én most már abban hiszek, hogy egy érzelmileg érett ember tudattalanul úgy választ (=olyanba lesz szerelmes), akivel szexuálisan is összepasszolnak. Mikor vonzódni kezdtem a barátomhoz, még nem ismertem a szexuális preferenciáit, magam is meglepődtem, hogy mennyire összepaszolunk, egészen apró részletekbe menően. Pedig mindketten sok mindent próbáltunk már, de teljesen ugyanazok a dolgok izgatnak mindkettőnket. Azért lehet "érezni" a másik embert... Máskükönben mégis mibe szeretnénk bele?!
2015. júl. 27. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!