Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim nem akarja viszonozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem akarja viszonozni az orált, hogyan vehetném rá?

Figyelt kérdés
Régen én is undorodtam a szopástól, de akkor még nem ismertük egymást. Nos, kiderült, hogy hiába vagyok ápolt, vonzó, a női nedvektől undorodik. Elég elkeserítő, mert én nagyon szeretném ha kinyalna. Szerintetek pár hónapon belül rá lehetne venni?
2015. aug. 11. 19:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
de ő soha nem nyalt még...
2015. aug. 11. 19:51
 12/22 anonim ***** válasza:
én szívesen pótolom, amit ő nem tesz meg! :D
2015. aug. 11. 19:53
 13/22 anonim ***** válasza:
9%
Egyszerű a válsz: vagy csúnyaa punád, vagy ge*ci büdös :D
2015. aug. 11. 19:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy együtt egy olyan emberrel, akivel szexuálisan nem illetek össze? Ő soha nem fog kinyalni téged, nem is akarja, teljesen mindegy, hogy miért (ha egyébként ápolt vagy), erőltetni nem lehet, nem is szabad, csak ez azt jelenti, hogy te meg akarod, szeretnéd, ő meg nem adja neked ezt meg. Neked mindig ez miatt hiányérzeted lesz, szóval én nem folytatnám ezt a kapcsolatot.

Csak azért megkérdezném tőle, hogy akkor ő miért hagyja, vagy akarja, hogy csináld neki? Neked is jól esne.

De ha nem, hát nem, de nekem egyenes elképzeléseim voltak mindig is szexualitás terén, akivel nem illettem össze, azzal nem folytattam kapcsolatot.

2015. aug. 11. 20:02
 15/22 anonim ***** válasza:

Csupasz vagy és tiszta?

Azt kéne megtudni miért nem akarja. Ha rossz ízű volt az előző barátnője nem feltétlenül jelenti hogy te is rossz ízű leszel neki. De ezer más oka is lehet.

2015. aug. 11. 20:09
 16/22 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam olyan férfival, aki korábbi rossz tapasztalatok miatt kicsit aggódott a nyalás miatt, de nálam megszerette, mert ő AKART változtatni.

Viszont a pasid nem akar... ez pedig így nem fog menni. Volt olyan kapcsolatom, ahol a pasi nem volt hajlandó nyalni, de minden más területen is rettenetesen alacsony a szexkultúrája, nagyon rosszul éreztem magam abban a kapcsolatban.

Nem egyezik meg a szexkultúrátok. Keressen olyan nőt, aki nem szereti, ha kinyalják (sok van), de meg keress egy olyan férfit, akivel összeilletek.

2015. aug. 11. 20:42
 17/22 A kérdező kommentje:
nem nyalt még soha senkit. ennyi erővel én se szopnám mert egyszer keserű volt... szeretem és nem akarok ezért kilépni...
2015. aug. 11. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor törődj bele!
2015. aug. 11. 21:45
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem fogok. Megtalálom a módját.
2015. aug. 11. 23:05
 20/22 anonim ***** válasza:

"Nem fogok. Megtalálom a módját."

Nem fogod megtalálni a módját!:)

Majd mikor elszáll a rózsaszín köd, akkor majd hidd el, hogy jobban fogod te még akarni ezt a nyalást és vagy lépsz a kapcsolatból, vagy lépsz, félre...:D

2015. aug. 12. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!