Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy kiégett nő, és mitől lesz az?
a kiégés nem azt jelenti, hogy külseje előnytelenül megváltozik, hanem ha már nem élvezi az életet, nem élvezi a szexet, azt amit csinál
ez meg egyén és nem kor függvénye
Hogy néz ki? Gondolom, fekete, kormos füst szállong a pinájából...
Mitől lesz az? Nincs, aki eloltsa az ágyékát emésztő tüzet.
Egyébként meg az egész hülyeség. Megette a fene, ha 40 évesen kiég egy nő. Az én drága feleségem olyan lány volt, akire azt szokták mondani az irigy férfiak, hogy több fszt fogott, mint kilincset. Én dettó ilyen voltam pasiban. Most, jóval 50 fölött sem égett ki egyikünk sem.
Nem köthető korhoz..életmód és genetika..ha sokat iszol, dohányzol, egészségtelenül eszel, sokat napozol, keveset alszol..kiégsz..láttam én már huszonéves férfit negyvenes arccal..harmincast is..
Az meg h vannak egyesek akik azt hiszik h a férfiak tovább maradnak vonzók, hát az élet még meg fogja őket tréfálni..amúgy szexpartnert egy ötvenes nő is simán talál akár a huszonéves férfi felhozatalból is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!