Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy néz ki egy kiégett nő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy kiégett nő, és mitől lesz az?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, ha egy lány hamar elveszti a szüzességét kb 13-14 évesen, akkor sokkal hamarabb "kiég" de szerintem ez hülyeség, ugyanolyan szép akkor is ha szexelt a fél várossal...egy nő szerintem 40 évesen kezd kiégni nem pedig 24-28 évesen. Ha meg rosszul tudom, akkor tudnátok mondani rá példát? :D

2015. aug. 11. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem is olyan 40 év körül egy nőnek már befuccsolt. Viszont egy férfi 50 felett is bőven ütheti a vasat. Most kb a mi családunkat jellemeztem. Apám 20 év körüli pinákkal hempereg, anyám meg besavanyodott, depressziós lett.
2015. aug. 11. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
azért itt mind2 vélemény elég erős szerintem. 40 körül és bőven afölött is vannak gyönyörű, ápolt, egészséges szexualitással rendelkező nők és szép számmal akadnak olyan harmincas éveik végét taposó pasik is, akikkel bottal sem piszkálnék meg... már bocsánat...
2015. aug. 11. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
A nők 40,a férfiak 30-35 felett kezdenek látványosan leharcolttá válni.
2015. aug. 11. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

a kiégés nem azt jelenti, hogy külseje előnytelenül megváltozik, hanem ha már nem élvezi az életet, nem élvezi a szexet, azt amit csinál

ez meg egyén és nem kor függvénye

2015. aug. 11. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
A #4-esnek igaza van,az meg egy vicc,hogy a magyar férfiak komolyan gondoljàk hogy -bàrmelyik életkorban is- jobban néznek ki a nőknél.
2015. aug. 11. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy néz ki? Gondolom, fekete, kormos füst szállong a pinájából...

Mitől lesz az? Nincs, aki eloltsa az ágyékát emésztő tüzet.

Egyébként meg az egész hülyeség. Megette a fene, ha 40 évesen kiég egy nő. Az én drága feleségem olyan lány volt, akire azt szokták mondani az irigy férfiak, hogy több fszt fogott, mint kilincset. Én dettó ilyen voltam pasiban. Most, jóval 50 fölött sem égett ki egyikünk sem.

2015. aug. 11. 21:46
 7/8 anonim válasza:
47%
Szerintem a legtöbb nő klimax után èg ki nagyon
2015. aug. 13. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem köthető korhoz..életmód és genetika..ha sokat iszol, dohányzol, egészségtelenül eszel, sokat napozol, keveset alszol..kiégsz..láttam én már huszonéves férfit negyvenes arccal..harmincast is..

Az meg h vannak egyesek akik azt hiszik h a férfiak tovább maradnak vonzók, hát az élet még meg fogja őket tréfálni..amúgy szexpartnert egy ötvenes nő is simán talál akár a huszonéves férfi felhozatalból is..

2015. okt. 29. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!