Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én "kiégett" lennék? Kiből lesz kiégett személy?
Figyelt kérdés
Még sosem volt kapcsolatom. Kb. fél éve volt egy időszakom, hogy bulikon részegen engedtem 1-2 dolgot srácoknak, és én is csináltam nekik, de szex sosem volt. Azóta ennek már vége, fél éve nem is voltam így pasival, mert komoly kapcsolatot szeretnék, és rájöttem, hogy ez rossz. Kiegyensúlyozott lettem, céltudatos, és megkomolyodtam. Nem vagyok általánosságban lehangolt vagy kedvtelen, mármint úgy az élethez. Rengeteg álmom és vágyam van, próbálom őket megvalósítani, és ugyanúgy maradtam a kijárós, bulizós lány, csak sokkal kevesebbet iszom és nem pasizok.2014. márc. 21. 19:30
2/16 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki ezt a kérdést, mert láttam ezt a cikket, és 100% ugyanolyan a gondolkodásom mint az írónak.
2014. márc. 21. 19:32
3/16 anonim válasza:
Csak megkomolyodtál, nem vagy kiégett.
4/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk én fiatalabb vagyok.
2014. márc. 21. 19:33
5/16 anonim válasza:
ez nem kiégés :DD ez egy 16éves lelkivilága
6/16 anonim válasza:
Nem vagy kiégve, csak megjött az eszed. :) Majd ha találsz egy hozzád illő srácot, akkor megjön a szerelem is :)
8/16 A kérdező kommentje:
Mennyire tartjátok elítélendőnek ezt? Fialatság, bolondság, oké, de ha már egyáltalán nem érdekel az ilyesmi és teljesen mást keresek, akkor nem ez fogja meghatározni az egész jövőmet, nem? Mert mint ahogy a cikk szerzője is írta, én sem vagyok egy prűd ember, akibe belénevelték hogy a szex bűnös dolog, ezért tettem néhány meggondolatlan dolgot. De ha alapvetően egy normális intelligens és értékes ember vagyok, aki nem szándékozik ilyeneket tenni, akkor el lehet így fogadni, nem?
2014. márc. 21. 19:37
9/16 anonim válasza:
Minél több tapasztalatot szerzel fiatalon, annál kevésbé lesz zabszem a fenekedben akkor, ha már komoly kapcsolatban fogsz élni. Ezekkel az emlékekkel talán bizonyos helyzetekben már más döntéseket fogsz hozni, tisztában leszel azzal, hogy mire van és mire nincs szükséged. Ámokfutásnak tűnhetne gyerekkorodból vagy épp tíz év múlva visszanézned, amiket most művelsz, de én mindenképp szükségesnek tartom ezeket az élményeket ahhoz, hogy fel tudj nőni valamikor. Így egészséges. És nyilván fogsz találni olyan társat, aki előtt nem kell szégyellned majd semmit. Nem kell aggódnod.
10/16 anonim válasza:
Minden ember csinál hülyeségeket, nincs ezzel semmi gond. Amíg nem akarnál egy buliban összehozott gyereket a nyakamba varrni, addig nem csinálnék ebből gondot, persze ezt fordítva is elvárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!