Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor én "kiégett"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én "kiégett" lennék? Kiből lesz kiégett személy?

Figyelt kérdés
Még sosem volt kapcsolatom. Kb. fél éve volt egy időszakom, hogy bulikon részegen engedtem 1-2 dolgot srácoknak, és én is csináltam nekik, de szex sosem volt. Azóta ennek már vége, fél éve nem is voltam így pasival, mert komoly kapcsolatot szeretnék, és rájöttem, hogy ez rossz. Kiegyensúlyozott lettem, céltudatos, és megkomolyodtam. Nem vagyok általánosságban lehangolt vagy kedvtelen, mármint úgy az élethez. Rengeteg álmom és vágyam van, próbálom őket megvalósítani, és ugyanúgy maradtam a kijárós, bulizós lány, csak sokkal kevesebbet iszom és nem pasizok.
2014. márc. 21. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Semmi, semmi probléma.
2014. márc. 21. 20:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Kiégett az, aki túl korán kezdi a nemi életet (15-16 évesen), és túl sok partnere volt (10 felett).
2014. márc. 21. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Elolvastam a cikket. Az írónak, meg talán neked is az a bajod, hogy azt hiszitek, hogy csak buliban lehet ismerkedni, ahol ugye azonnal feküdni "kell", amiből meg persze sose lesz kapcsolat... Ez a második rész igaz is, ellenpélda annyi rá, mint a lottó ötös.

Mert nem buliban kell ismerkedni! Én szinte minden pasimat érdeklődési körből, társaságból, vagy ismerős által ismertem meg. Egyetlen egyszer szereztem buliból pasit, mert iszonyatosan tetszett a srác. Mondanom se kell, hogy nem lett túl komoly kapcsolat. De a többiekkel évekig tartott. Az egy másik kérdés hogy miért vagyok 29 évesen egyedül, de semmiképp se ezért, mert nincs, és soha nem is volt kedvem discókban ribizliskedni. Nem, a buli az azért van, hogy bulizz, kapcsolatot azt máshol kell keresni. Te egy elég komoly csajnak tűnsz amúgy, ha elmész egyetemre, elindulsz az álmaid felé, akkor ott már jó eséllyel fogsz olyanokkal találkozni, akik szintén nem hívei az egyéjszakás bulis kapcsolatoknak, vagy legalábbis már ők is vágynak többre is.

Hogy ki lesz kiégett? Jelenleg magamat érzem annak, miután egy mesésen romantikus hetet töltöttem a kiszemeltemmel, ami alatt nem éreztem semmit, csak jól esett, és annyira nem is bánom, ha nem folytatjuk...(szex nem volt, csak napi több óra csókolózás, ölelkezés - egyikünk se akart még többet) Kiégés, amikor már úgy érzem, hogy nem vagyok képes újrakezdeni, hogy nem tudok többé igazán szeretni... :( Amikor feladom a reményt hogy nekem valaha is lesz boldog kapcsolatom, családom...

Te még nem itt tartasz, kívánom hogy ne is juss ide, hogy ennyi idős korodra már boldog feleség és anya legyél... Indulj csak el a céljaid felé, és meglátod, minden jó lesz :)

2014. márc. 21. 20:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem gondolom hogy csak buliban lehet ismerkedni. Illetve amikor buliztam, tudtam hogy ezekből nem is lesz semmi, és nem is akartam.

Én olyan vagyok, hogy hiszek abban hogy akár az utcán is szembe jöhet valaki, akivel aztán összejövök, ha tetszik, ebből a szempontból nyitott vagyok, akárhova megyek, utazom, könyvtár, színház, úgy indulok el hogy minden megtörténhet.

Mivel bulizni (táncolós helyre) már nem akarok járni, ezért maradt a barátokkal való ivás, kocsmázás, ami jó, mert tényleg lehet valakinek az ismerőse, stb.

Az utóbbi időben nagyon sokat foglalkoztam a témával, de mostmár nem tervezgetek túl sokat, mert egy álomvilágban éltem. Boldog vagyok, és megpróbálok spontán lenni, mert amióta mindig "jelen" vagyok, sokkal jobb dolgok történnek velem, mint mikor pozitívan de a jövőmről álmodoztam. Tökéletesítgetem magam, kívülről és belülről is, csak folyton várni, nem tudom, kissé türelmetlen vagyok, de úgyis lesz valahogy.:)

2014. márc. 21. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Szimpatikus gondolkodásmód:)
2014. márc. 21. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Teljesen magamra ismertem az írásodból, a gondolkodásmódod...ahogy felfogod az egészet!:) Nagyon furcsa de tényleg olyan, mintha én írtam volna le minden egyes szót:) 'Sajnos' volt egy olyan időszakom amikor nagyon sokat merengtem ilyeneken, vagyis a 'tetteimen', rosszul éreztem magam és elítéltem magamat. Időbe telt amíg felfodtam, hogy mindenki tesz mások számára elítélendő dolgokat és mindenki tesz olyat amit később megbán. De ha tanul belőle akkor olyan nagy probléma ez? Azt hiszem nem:) Persze ezt bővebben is tudnám feszegetni, de ennyi a lényeg:D
2014. márc. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!