Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elnézést Hölgyek, de mi ez a baromság, amit terjesztetek?
A barátnőmmel minden király, imádom őt, el tudom képzelni, hogy ő nekem az IGAZI. Néhány héttel ezelőtt azonban felvetettem neki az anál-témát. És láttam, hogy nem tetszik neki, hogy én szeretném, én pedig meg szerettem volna tudni, hogy miért. És ő jött ilyen fasságokkal, hogy azt hitte, hogy én szeretem a punciját, hogy jó a szex, hogy én minek akarom lecserélni a punciját a fenekére... Én meg kb lementem hídba ettől a sok baromságtól. Azt hittem, hogy azt fogja mondani, hogy fél a fájdalomtól vagy ilyesmi. Erre jön ilyenekkel, hogy a nőiességét lecserélem egy segglyukra. Én meg csak tátogtam, meg mekegtem, alig bírtam bármit is kinyögni
WTF?
Aztán itt is körbenéztem a kérdések között és nem egy ilyen baromságot láttam. Konkrét kérdést is, hogy a nőket nem zavarják-e, hogy lecseréljük a puncit segglyukra... Ez mi?
A legtöbb férfi NEM akarja lecserélni a puncit a segglyukra, egyszerűen csak néha jó berakni oda is. Ennyi erővel az orált is szidhatnák. Barátnőm amúgy mestere a szopásnak, nem értem, azzal miért van kibékülve. Nem mintha bánnám.
Szóval nem akarunk semmit lecserélni, aki meg igen, az homokos! Én azért hoztam fel a barátnőmnek, mert szeretem, és kb minden testnyílását ujjaznám és dugnám, az egész testét nyalogatom, imádom őt... honnan jött ez a hülyeség? Azóta teljesen magába fordult, hogy milyen "rossz" a puncija. Hát én az agyam eldobom, komolyan. És nem is tudom kibékíteni. Azt mondja, csak azért jövök ilyen dumákkal, mert seggbe akarom rakni. ÉS hogy nem gondolta volna, hogy én is ilyen vagyok. Hogy az az "ilyen" igazából milyen, azt nem tudom, de elég csúnya hangsúllyal mondta, ami rosszul esett.
Lányok... honnan vesztek ilyen baromságokat? Nem gondoltam volna, hogy ilyen ostobaságokat valaha is mondanom/írnom/bizonygatnom kell, mint egy óvodásnak, de: a puncitok van az első helyen! Az orál, az anál csak kiegészítés. Oké, van hogy egy aktusban csak orál van, vagy csak anál, de ez nem azt jelenti, hogy nem jó érzés punciban lenni... Honnan vettétek ezt a sületlenséget? A barátnőm egy okos, intelligens nő. Most úgy viselkedik, mint egy infantilis hisztibomba. Már a rendes szexet sem akarja. Mi a franccal győzzem meg?? Mármint arról, hogy nem akarok semmit lecserélni semmire? Ha kipróbáljuk és azt mondja, hogy neki nem jött be, akkor többet nem csináljuk és kész. De így csak lóg a levegőben a dolog, meg őszintén én ki akarom vele próbálni. Csak egyszer legyen az enyém mindenhogy, aztán többet nem kell. És ha fáj neki, azonnal kiveszem. Ezt mind elmondtam neki, de ő csak fújja, hogy ő többet nem akarna velem szeretkezni, ha tudja, hogy a segglyukára vágyom, miközben a punciját dugom...
Még mondott sok mindent amitől agyfas.zt kaptam, természetesen nem ecsetelem, így is sokat írtam, ezért elnézést. De ekkora baromsággal én még nem találkoztam.
Az ilyen nőket mivel lehet kiengesztelni???
Szakítanék a barátnőd helyében. Indoklás: erőszakos vagy és a magad igazát hajtogatod.
És szerintem is lecseréli a puncit az análozó még akkor is, ha csak egyszer csinálja velem. Mert utána jön, ha egyszer már kibírtad értem, ne mondd már, hogy többet nem lehet.
Keress olyan lányt, aki már be van idomítva erre.
én barátnőm nincs idomítva, volt egy rossz élménye az anállal egy hosszabb kapcsolatában, neki én vetettem fel az anált, majd egyszer szex közben ő kérte hogy próbáljuk ki, én is először csináltam, ő is. mindketten imádjuk, most akkor ki van idomítva, ki szemét?
egy-két olyan hülye ember van itt :D szerencse h egyet sem ismerek élőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!