Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már elnézést Hölgyek, de mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már elnézést Hölgyek, de mi ez a baromság, amit terjesztetek?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel minden király, imádom őt, el tudom képzelni, hogy ő nekem az IGAZI. Néhány héttel ezelőtt azonban felvetettem neki az anál-témát. És láttam, hogy nem tetszik neki, hogy én szeretném, én pedig meg szerettem volna tudni, hogy miért. És ő jött ilyen fasságokkal, hogy azt hitte, hogy én szeretem a punciját, hogy jó a szex, hogy én minek akarom lecserélni a punciját a fenekére... Én meg kb lementem hídba ettől a sok baromságtól. Azt hittem, hogy azt fogja mondani, hogy fél a fájdalomtól vagy ilyesmi. Erre jön ilyenekkel, hogy a nőiességét lecserélem egy segglyukra. Én meg csak tátogtam, meg mekegtem, alig bírtam bármit is kinyögni

WTF?

Aztán itt is körbenéztem a kérdések között és nem egy ilyen baromságot láttam. Konkrét kérdést is, hogy a nőket nem zavarják-e, hogy lecseréljük a puncit segglyukra... Ez mi?

A legtöbb férfi NEM akarja lecserélni a puncit a segglyukra, egyszerűen csak néha jó berakni oda is. Ennyi erővel az orált is szidhatnák. Barátnőm amúgy mestere a szopásnak, nem értem, azzal miért van kibékülve. Nem mintha bánnám.

Szóval nem akarunk semmit lecserélni, aki meg igen, az homokos! Én azért hoztam fel a barátnőmnek, mert szeretem, és kb minden testnyílását ujjaznám és dugnám, az egész testét nyalogatom, imádom őt... honnan jött ez a hülyeség? Azóta teljesen magába fordult, hogy milyen "rossz" a puncija. Hát én az agyam eldobom, komolyan. És nem is tudom kibékíteni. Azt mondja, csak azért jövök ilyen dumákkal, mert seggbe akarom rakni. ÉS hogy nem gondolta volna, hogy én is ilyen vagyok. Hogy az az "ilyen" igazából milyen, azt nem tudom, de elég csúnya hangsúllyal mondta, ami rosszul esett.

Lányok... honnan vesztek ilyen baromságokat? Nem gondoltam volna, hogy ilyen ostobaságokat valaha is mondanom/írnom/bizonygatnom kell, mint egy óvodásnak, de: a puncitok van az első helyen! Az orál, az anál csak kiegészítés. Oké, van hogy egy aktusban csak orál van, vagy csak anál, de ez nem azt jelenti, hogy nem jó érzés punciban lenni... Honnan vettétek ezt a sületlenséget? A barátnőm egy okos, intelligens nő. Most úgy viselkedik, mint egy infantilis hisztibomba. Már a rendes szexet sem akarja. Mi a franccal győzzem meg?? Mármint arról, hogy nem akarok semmit lecserélni semmire? Ha kipróbáljuk és azt mondja, hogy neki nem jött be, akkor többet nem csináljuk és kész. De így csak lóg a levegőben a dolog, meg őszintén én ki akarom vele próbálni. Csak egyszer legyen az enyém mindenhogy, aztán többet nem kell. És ha fáj neki, azonnal kiveszem. Ezt mind elmondtam neki, de ő csak fújja, hogy ő többet nem akarna velem szeretkezni, ha tudja, hogy a segglyukára vágyom, miközben a punciját dugom...

Még mondott sok mindent amitől agyfas.zt kaptam, természetesen nem ecsetelem, így is sokat írtam, ezért elnézést. De ekkora baromsággal én még nem találkoztam.

Az ilyen nőket mivel lehet kiengesztelni???

2015. aug. 11. 15:50
1 2 3 4 5
 11/50 orton ***** válasza:
26%
bocs a zagyva fogalmazásért, másnapos vagyok. lényeg hogy ne beszéljetek róla, mert meggyőzni sose fogod, nyilváníts véleményt, ne követelj, ne erőszakoskodj, izgasd fel finoman, törődj a popsijával, puncija mellett ezerrel. nyilván befolyásolják a csajszit a neten, barátnői, sok fa*szságot olvashat, hallhat.
2015. aug. 11. 16:14
 12/50 anonim ***** válasza:
4%
10eske, gondolom kukit se veszel a szádba, mert az meg evésre való, sőt a kezedbe se, mert az meg ez ilyen prűd ba romságok bepötyögésére igaz???
2015. aug. 11. 16:14
 13/50 anonim ***** válasza:
64%
a 8-asnak van igaza, az előző 7 hozzászóló totál másról beszél, és nem arra válaszolt, amit kérdeztek. Én szűz lány vagyok, a barátom nekem is felhozta, hogy később kipróbálhatnánk. Akkor én is azt válaszoltam, hogy nem elég neked a puncim? de aztán azt mondta, hogy de elég, csak análnál más irányból történik az izgatás, én pedig elfogadtm, majd ha egyszer lefekszünk, akkor majd kipróbáljuk. Az hogy a barátnőd ennyire durván megsértődött rád, az az ő hibája, mert nem képes hinni neked abban, hogy nem cseréled le a lyukat egy másikra, csak kipróbálnád azt is. Ez a hisztria, hogy már nem akar sehogyansem szexelni, ez már az ő problémája. Te meg mostmár fel se hozd az anált!!
2015. aug. 11. 16:15
 14/50 anonim ***** válasza:
27%

Félelmetes, hogy a nők a saját komplexusaik, prűdségük miatt vonják meg maguktól a szexuális élvezetet, és itt nem csak az análról van szó...

Igen van aki okkal nem akar ilyeneket kipróbálni, de a 10eske féle elzárkozás korlátoltsággal egyenértékű..

2015. aug. 11. 16:18
 15/50 anonim ***** válasza:
#12, te se olvastad el a kommentemet, de már lököd a zagyvaságaidat. Na, fusd át még egy alkalommal a hozzászólásom.
2015. aug. 11. 16:20
 16/50 anonim ***** válasza:
0%

15.... ja látom a szádba mehet :) attól még a logikád az análról ugyanolyan hibás. prűdség, rossz élmény, hasonlók lehetnek a háttérben.

képzeld a nők elég jelentős részének élvezeti forrás az anál, ha neked nem a te dolgod, de ne beszélj és általánosíts hülyeségeket!

2015. aug. 11. 16:25
 17/50 anonim ***** válasza:
48%

Én beszélek zagyvságokat mi??? :D a száj arra való, hogy belerakjanak dolgokat... pfff olyan az érvelésed mint egy óvodásnak.

A szájjal szintén TUD ÖRÖMET OKOZNI mindkét fél, nem az a lényeg hogy arra lett-e kitalálva h belerakjanak dolgokat..

2015. aug. 11. 16:28
 18/50 anonim ***** válasza:
81%
#16 lehet, hogy van logikai bukfenc az ideológiámban, viszont prűdnek nevezni azt a nőt, aki nem vállalja be az anált, az sem helyénvaló. Az ánuszrózsám egyszerűen nem arra teremtetett. Csinos kis betegségeket lehet begyűjteni, akkor is ha teljesen egészséges a nő, ha a végbélben lévő baktériumok a péniszre kerülnek. Nem véltelnül tanítják a kislányoknak, hogy milyen irányba töröljék a seggüket, mert ha a végbél baktériumai a hüvelybe jutnak, ott nagyon tudnak rosszalkodni. Ezért kell mesterséges dolgokat, mint az óvszer és a beöntés alkalmazni, ha biztonságos anált akartok. Ellenben két egészséges ember közötti orális szex bármikor mehet a la naturalban.
2015. aug. 11. 16:31
 19/50 anonim ***** válasza:
12%

Ugyanígy, az análnál szintén az a lényeg, hogy élvezetet okoz-e, nem pedig, az h eredetileg output nyílás.

Tudod, a szexben semmi sem perverz, és semmi sem tilos ami mindkét félnek örömére van, a szabad akaratából.

De a szexuális kultúrád szintjén ez neked nem érthető...

2015. aug. 11. 16:33
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Vicc, ha már análellenes vagyok, akkor egyes emberek alacsony szexuális kultúrával rendelkező egyénnek, sőt, fapinának, prűdnek neveznek. Ide jutott a világ. Ha már nem mehet minden egyes testnyílásomba, akkor a szexuális életem elégtelenre értékeltetik. Én inkább a csipőmozgásomba és oráltechnikámba ölöm az időt, és eddig nem volt panasz rám.
2015. aug. 11. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!