Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elnézést Hölgyek, de mi ez a baromság, amit terjesztetek?
A barátnőmmel minden király, imádom őt, el tudom képzelni, hogy ő nekem az IGAZI. Néhány héttel ezelőtt azonban felvetettem neki az anál-témát. És láttam, hogy nem tetszik neki, hogy én szeretném, én pedig meg szerettem volna tudni, hogy miért. És ő jött ilyen fasságokkal, hogy azt hitte, hogy én szeretem a punciját, hogy jó a szex, hogy én minek akarom lecserélni a punciját a fenekére... Én meg kb lementem hídba ettől a sok baromságtól. Azt hittem, hogy azt fogja mondani, hogy fél a fájdalomtól vagy ilyesmi. Erre jön ilyenekkel, hogy a nőiességét lecserélem egy segglyukra. Én meg csak tátogtam, meg mekegtem, alig bírtam bármit is kinyögni
WTF?
Aztán itt is körbenéztem a kérdések között és nem egy ilyen baromságot láttam. Konkrét kérdést is, hogy a nőket nem zavarják-e, hogy lecseréljük a puncit segglyukra... Ez mi?
A legtöbb férfi NEM akarja lecserélni a puncit a segglyukra, egyszerűen csak néha jó berakni oda is. Ennyi erővel az orált is szidhatnák. Barátnőm amúgy mestere a szopásnak, nem értem, azzal miért van kibékülve. Nem mintha bánnám.
Szóval nem akarunk semmit lecserélni, aki meg igen, az homokos! Én azért hoztam fel a barátnőmnek, mert szeretem, és kb minden testnyílását ujjaznám és dugnám, az egész testét nyalogatom, imádom őt... honnan jött ez a hülyeség? Azóta teljesen magába fordult, hogy milyen "rossz" a puncija. Hát én az agyam eldobom, komolyan. És nem is tudom kibékíteni. Azt mondja, csak azért jövök ilyen dumákkal, mert seggbe akarom rakni. ÉS hogy nem gondolta volna, hogy én is ilyen vagyok. Hogy az az "ilyen" igazából milyen, azt nem tudom, de elég csúnya hangsúllyal mondta, ami rosszul esett.
Lányok... honnan vesztek ilyen baromságokat? Nem gondoltam volna, hogy ilyen ostobaságokat valaha is mondanom/írnom/bizonygatnom kell, mint egy óvodásnak, de: a puncitok van az első helyen! Az orál, az anál csak kiegészítés. Oké, van hogy egy aktusban csak orál van, vagy csak anál, de ez nem azt jelenti, hogy nem jó érzés punciban lenni... Honnan vettétek ezt a sületlenséget? A barátnőm egy okos, intelligens nő. Most úgy viselkedik, mint egy infantilis hisztibomba. Már a rendes szexet sem akarja. Mi a franccal győzzem meg?? Mármint arról, hogy nem akarok semmit lecserélni semmire? Ha kipróbáljuk és azt mondja, hogy neki nem jött be, akkor többet nem csináljuk és kész. De így csak lóg a levegőben a dolog, meg őszintén én ki akarom vele próbálni. Csak egyszer legyen az enyém mindenhogy, aztán többet nem kell. És ha fáj neki, azonnal kiveszem. Ezt mind elmondtam neki, de ő csak fújja, hogy ő többet nem akarna velem szeretkezni, ha tudja, hogy a segglyukára vágyom, miközben a punciját dugom...
Még mondott sok mindent amitől agyfas.zt kaptam, természetesen nem ecsetelem, így is sokat írtam, ezért elnézést. De ekkora baromsággal én még nem találkoztam.
Az ilyen nőket mivel lehet kiengesztelni???
Hé, hé, már megint félreértettetek! A gondom az, hogy ő is félreért... valamit nagyon rosszul csinálok. :D
Meg vagyok az anál nélkül, nem érdekel, ha nincs. A gond az, hogy ő most azt hiszi, hogy emiatt nem szeretem eléggé a többi testrészét, kifejezetten a punciját, ami egy baromság! Én azt elfogadom, hogy nem akarja, de egy olyan dolog miatt duzzog, ami... ami egy baromság. És nem tudom kiverni a fejéből. Ez a gondom.
De igazatok van, vele kell beszélnem erről. A tanácsokat pedig köszönöm, hogy szex közben térjek rá a popsijára... köszönöm, de Ti sem értettétek meg. Még mindig nem az anál hiánya a problémám, de mindegy.
Köszönöm a válaszokat, még azoknak a Hölgyeknek is, akik degradálóan beszéltek rólam. Nektek is igazatok van. Egyébként #30: ne akard megtudni, hogy hányszor kértem tőle bocsánatot. És igazából Te sem érted... megértem, ha nem szereti az anált (ha szeretné is, akkor sem csinálnánk annyiszor, hogy befosson egy random buszozás közepette...). Csak én még most először találkoztam az ilyesfajta érvelésekkel, hogy ha egy férfi anált akar, akkor az lecseréli a puncit... ez az, amin kiakadtam. Eszembe sem jutott, hogy a barátnőm így fog reagálni. Ha nem, hát nem. csak az érvelése volt számomra hihetetlen, mert egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy van olyan férfi, aki inkább csinálná folyton análisan, mint vaginálisan (bár a kérdések böngészgetése közben úgy látom, van erre példa, de szerintem ez nem normális dolog).
Ennyit erről. Majd beszélek a kicsike fejével, hátha megbocsájt.
wow kérdező, gratulálok! Hosszú idő telt el, mióta valakinek a kérdése bevonzott itt gyk-n egy antifeminista nőgyűlölőt.
Sima nőgyűlölő akad mindenhol, de az ilyen nyíltan antifeminista kifejezetten ritka állatfaj :D
Micsoda nap!
Esetleg hisztizz te is.
szépen nyugdtan kérdezd meg mia franc baja van,hogy nem akar veled sexelni
-Mert anàlozni akarsz.....
-Nem akarok!
szó szót követ-te kiakadsz és hisztizel:nem is szeretsz,csúnyavagyok,rosszul dugok.....bruhaha
Vagy mond:azért szeretnék análozni,mert a farkam nem méltó arra hogy apuncidba dugjam.
Joe.38 - a kérdések böngészése közben láttam a válaszaidat. Ha találkoznánk élőben úgy pofán vernélek, hogy utána kicsit visszavennél az öntetltségedből, barátom. :) Még tudnék sok minden írni neked, de felesleges, az ostoba, elfajzott agyadon úgyse mennének át az infók.
A barátnőm még mindig furcsa hangulatban van és már én is egyre frusztráltabb vagyok, néhányan bogarat ültettek a fülembe, hogy esetleg elhagy ezért, meg hogy többé nem érzi jónak magát... Nem, semmiféleképpen nem hagyom, hogy ebből a baromságból szakítás legyen.
Köszönöm a további válaszokat.
Csajomnál is tabu téma. Mert "fáj, biztos aranyerem van ne is próbáljuk". Maximum ujjazás. Pedig megfelelő gyakorlatokkal lehet tágítani, hozzászoktatni az izmokat egy farok befogadására is. Hisz ha kifelé tud jönni egy olyan vastag hurka, akkor befelé is :)
Könnyebben sikerült rábeszélnem "rimjob for me", mint az anál szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!