Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem folyton visszautasít. Most azzal jött, hogy túl nagy a farkam. Valóban lehet ez probléma?
Figyelt kérdés
Amúgy szerintem nem olyan túl nagy, inkább vastag, de hosszra inkább átlagos. Mondjuk popószex az teljesen ki van zárva ez miatt. 41f2015. aug. 10. 22:05
1/8 anonim válasza:
nem tudunk hozzászólni ha a méretet ne mírod...
hossz, vastagság ?
2/8 anonim válasza:
Eddig nem tűnt fel neki, hogy nagy a farkad? :D Ne haragudj, de ezen felnevettem.
3/8 A kérdező kommentje:
hosszra 16-17cm, vastagságot nem mértem még
Nem tudom hogy eddig nem tűnt fel neki, kutyus pózt sem vállal már csak misszióst meg lovaglóst de elég ritkán
2015. aug. 10. 22:16
4/8 anonim válasza:
Eddig kisebb volt? Te viccelsz vagy Ő?
5/8 anonim válasza:
Bocsi nagyon ki szoktam fárasztani. Amúgy ügyes a kicsi szája ;-) üdv a szomszéd
6/8 A kérdező kommentje:
He-He
2015. aug. 10. 22:25
7/8 anonim válasza:
nem gondolom hogy a farkad méretével lehet a probléma. ha régebben jo volt a méret akkor most is jonak kell lennie. valószinű csak kifogás, a probléma máshol van.
8/8 anonim válasza:
Ez a kifogás bénább mint Stephen Hawking.
Te meg 41 évesen be us veszed és feljössz a gyors és felteszel egy ilyen kérdést? Húha.
Amúgy tuti más dugja. Szerintem Menj vissza csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!