Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lányok! Ti el tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Ti el tudnátok ezt fogadni ha a párotok ezt mondaná nektek?

Figyelt kérdés
Ha a párotok azt mondaná nem szereti ha "rámásznak" ezért inkább ő szeretne kezdeményezni mindig a szexben. Szerinte mivel ő a férfi neki kell "rámásznia" a nőre. És meg is teszi tehát rendszeres szex van. Problémáznátok emiatt?
2015. aug. 9. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Áácsi!

Én is szeretek kezdeményezni, ne csak akkor legyen már szex, amikor ő akarja, még ha ez rendszeres is. Egy idő után tuti valamilyen módon zavarna.

2015. aug. 9. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Én problémáznék, nagyon ritkán engedem meg a pasinak hogy ő irányítson.
2015. aug. 9. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk még épp az a baj, hogy ha nem kezdeményezek akkor nincs szex. A barátnőm elvárja, hogy mindig én irányítsak és nekem ez már nagyon kevés. Ráadásul aktus közben is, ő csak fekszik... Mindkét félnek kell kezdeményezni, akkor igazán szenvedélyes egy kapcsolat.
2015. aug. 9. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a kezdeményező férfiakat, viszont nem szeretem, ha ennyire le akarna valaki korlátozni. Ha vágyom rá, akkor rá fogok mászni. Szerencsére nem találkoztam még olyan férfival, akit ez zavart volna.
2015. aug. 9. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én úgy se kezdeményezek soha, úgyhogy, nem nem zavarna, nálam ez alap:D Ha csinálja akkor csináljuk, ha nem, nem.
2015. aug. 9. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
El tudnám fogadni, hogy ez a vágya, aztán keresnék egy másik pasit, aki örül neki, ha én is kezdeményezek, és bíznék benne, hogy ő is talál egy hozzá illő új barátnőt, aki az ő elképzelései és elvárásai szerint viselkedik ilyen téren.
2015. aug. 10. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha van annyi szex, ami nekem is elég, akkor egyáltalán nem zavarna! N
2015. aug. 10. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!