Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Ti el tudnátok ezt fogadni ha a párotok ezt mondaná nektek?
Figyelt kérdés
Ha a párotok azt mondaná nem szereti ha "rámásznak" ezért inkább ő szeretne kezdeményezni mindig a szexben. Szerinte mivel ő a férfi neki kell "rámásznia" a nőre. És meg is teszi tehát rendszeres szex van. Problémáznátok emiatt?2015. aug. 9. 22:47
1/7 anonim válasza:
Áácsi!
Én is szeretek kezdeményezni, ne csak akkor legyen már szex, amikor ő akarja, még ha ez rendszeres is. Egy idő után tuti valamilyen módon zavarna.
2/7 anonim válasza:
Én problémáznék, nagyon ritkán engedem meg a pasinak hogy ő irányítson.
3/7 anonim válasza:
Nálunk még épp az a baj, hogy ha nem kezdeményezek akkor nincs szex. A barátnőm elvárja, hogy mindig én irányítsak és nekem ez már nagyon kevés. Ráadásul aktus közben is, ő csak fekszik... Mindkét félnek kell kezdeményezni, akkor igazán szenvedélyes egy kapcsolat.
4/7 anonim válasza:
Szeretem a kezdeményező férfiakat, viszont nem szeretem, ha ennyire le akarna valaki korlátozni. Ha vágyom rá, akkor rá fogok mászni. Szerencsére nem találkoztam még olyan férfival, akit ez zavart volna.
5/7 anonim válasza:
Én úgy se kezdeményezek soha, úgyhogy, nem nem zavarna, nálam ez alap:D Ha csinálja akkor csináljuk, ha nem, nem.
6/7 anonim válasza:
El tudnám fogadni, hogy ez a vágya, aztán keresnék egy másik pasit, aki örül neki, ha én is kezdeményezek, és bíznék benne, hogy ő is talál egy hozzá illő új barátnőt, aki az ő elképzelései és elvárásai szerint viselkedik ilyen téren.
7/7 anonim válasza:
Ha van annyi szex, ami nekem is elég, akkor egyáltalán nem zavarna! N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!