Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el tudnátok fogadni így a párotok múltját?
Sokszor nem számít a múlt... Például az egyik lakótársam régebben bagózott, és néha kirabolva ébredt a telefonfülkében egy-egy buli után, de mára olyan szelid, cigiellenes antiszoc, hogy nem is gondolnád róla, hogy valaha is megjelent egy buliban. Szóval van, aki "kiéli" magát, és aztán le van tudva ez a korszak. De ő például nem beszél ezekről soha, csak marha ritkán merül fel például egy-egy filmjelenet kapcsán, aztán röhögünk egyet.
Na de a te barátod beszél ezekről...
Mondd el neki, hogy ,,Figyelj, nem tudom, miért beszélsz ezekről állandóan, de nekem rosszul esik. Képzeld magad a helyembe, neked hogy esne, ha lépten-nyomon végig kellene hallgatnod egy sztorit az egyéjszakás kalandjaimról. Az, aki régen voltál, nem szimpatikus, de nagyon szeretem azt, aki most vagy. Lécci, ne ábrándíts ki a szoknyapecér sztorijaiddal, az ilyesmi nincs jó hatással egy kapcsolatra. :)" A végét el lehet viccelni, de a lényeget akkor is tudasd vele. Szerencsére nekem nincsenek exeim, 6 éve tart az első kapcsolatom, úgyhogy nem tudom, milyen lehet olyan fiúval együtt lenni, akit előttem már "használtak" nyolcan (elnézést a kifejezésért, tudjátok, hogy értem, no), de biztos nem bírnám hallgatni a csajozós témát... Csókolózott előttem más lánnyal is, ez a tudat bőven elég. :D
Na szóval.... beszélj vele, mondd, hogy hosszútávon mihez vezethet, ha nem hagyja abba a mesélést. Meséljen másnak, ha nagyon muszáj.
Egyébként valószínűleg férfiúi büszkesége nem akarja, hogy feledésbe vesszen a Casanova korszaka. Vagy neked, vagy magának bizonygatja, hogy ő egy nagyon menő fiúcska, aki sok lányt meg tudna szerezni, ha akarna, de nem akar, mert elhatározta magát melletted.
L23
Tapasztalatból mondom, hogy a vér néha vízzé válik... nekem is elég vad fiatalkorom volt, de aztán teljesen konszolidálódtam, egyáltalán nem vágytam a korábbi életemre, és nem 1-2 napra múlt el, hanem évtizedekre.
Kérdező: azt nyugodtan jelezheted neki, hogy neked rosszul esik, kellemetlen, ha folyamatosan más nőkről beszél. Ne általánosságban, hanem amikor mondja, akkor szólj, hogy ez neked most rosszul esett. Többször is.
Előző: már ott fel kellett volna állnod, amikor azt mondta, hogy ha van eszed, nem állsz vele össze. Mert ez egy tök egoduma, nagy kannak tartja magát. Ha megállít, hogy csak viccelt, el ne menj, mert te, csakis te kellesz neki, akkor oké, de ha hagy elmenni, láttad volna, hogy tényleg egy f4sz... Fúj.
Sajnálom amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!