Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti el tudnátok fogadni így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el tudnátok fogadni így a párotok múltját?

Figyelt kérdés
Tudom, nem ez számít, de már annyi mindent mondott el a múltjáról, hogy az agyam szinte azokon kattog folyamatosan, egyre feszültebb vagyok, mert mikor megismertem, nem gondoltam volna róla, mintha más személyisége lenne. Sokat járt bulizni, szinte 2 naponta, mondhatni folyamatosan, mindenben benne volt, mindenre kapható, a szexben is elég durva dolgokat csinált, elmondta, meglepődtem, nem értem miért ment bele ha elmondása szerint nem vonzotta. Én nem próbáltam ki ilyen dolgokat, mert nem érdekeltek, nem vonzottak. Folyton erről a korszakról beszél, meg hogy milyen nőket ismert meg. Lezárta azt a korszakot, de vajon miért beszél még mindig róla? Engem zavar, szóvá tettem. Ő meg hogy ilyen. Önmagát adja. Én vagyok az első akivel össze költözött, ezeket leszámítva jól megvagyunk, de hogyan tudnám elfogadni, és nem erre gondolni?
2015. júl. 31. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Elfogadni a múltját el lehet de azért nem kellene állandóan erről beszélnie. Egyszer elmondta, oké. Téma lezárva. Legalábbis így kellene lennie.
2015. júl. 31. 10:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja és ha mondok valamit, vagy neki eszébe jut valami, akkor rögtön felhozza valamelyik régi női ismerősét. Erről szinte lehetetlen leszoktatni.
2015. júl. 31. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Pedig számít a múlt is.Vér nem válik vízzé.
2015. júl. 31. 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Sokszor nem számít a múlt... Például az egyik lakótársam régebben bagózott, és néha kirabolva ébredt a telefonfülkében egy-egy buli után, de mára olyan szelid, cigiellenes antiszoc, hogy nem is gondolnád róla, hogy valaha is megjelent egy buliban. Szóval van, aki "kiéli" magát, és aztán le van tudva ez a korszak. De ő például nem beszél ezekről soha, csak marha ritkán merül fel például egy-egy filmjelenet kapcsán, aztán röhögünk egyet.

Na de a te barátod beszél ezekről...

Mondd el neki, hogy ,,Figyelj, nem tudom, miért beszélsz ezekről állandóan, de nekem rosszul esik. Képzeld magad a helyembe, neked hogy esne, ha lépten-nyomon végig kellene hallgatnod egy sztorit az egyéjszakás kalandjaimról. Az, aki régen voltál, nem szimpatikus, de nagyon szeretem azt, aki most vagy. Lécci, ne ábrándíts ki a szoknyapecér sztorijaiddal, az ilyesmi nincs jó hatással egy kapcsolatra. :)" A végét el lehet viccelni, de a lényeget akkor is tudasd vele. Szerencsére nekem nincsenek exeim, 6 éve tart az első kapcsolatom, úgyhogy nem tudom, milyen lehet olyan fiúval együtt lenni, akit előttem már "használtak" nyolcan (elnézést a kifejezésért, tudjátok, hogy értem, no), de biztos nem bírnám hallgatni a csajozós témát... Csókolózott előttem más lánnyal is, ez a tudat bőven elég. :D

Na szóval.... beszélj vele, mondd, hogy hosszútávon mihez vezethet, ha nem hagyja abba a mesélést. Meséljen másnak, ha nagyon muszáj.

Egyébként valószínűleg férfiúi büszkesége nem akarja, hogy feledésbe vesszen a Casanova korszaka. Vagy neked, vagy magának bizonygatja, hogy ő egy nagyon menő fiúcska, aki sok lányt meg tudna szerezni, ha akarna, de nem akar, mert elhatározta magát melletted.

L23

2015. júl. 31. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy a vér néha vízzé válik... nekem is elég vad fiatalkorom volt, de aztán teljesen konszolidálódtam, egyáltalán nem vágytam a korábbi életemre, és nem 1-2 napra múlt el, hanem évtizedekre.

Kérdező: azt nyugodtan jelezheted neki, hogy neked rosszul esik, kellemetlen, ha folyamatosan más nőkről beszél. Ne általánosságban, hanem amikor mondja, akkor szólj, hogy ez neked most rosszul esett. Többször is.

2015. júl. 31. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert nem tudta feldolgozni, nem hagyja nyugodni, talán nyomja a lelkiismerete, amit leírtál, azt nem is egyszerű feldolgozni.
2015. júl. 31. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
En kb 3 honapja ismerkedtem meg egy ilyen fazonnal. Az elso talin elkezdett meselni, azzal inditott, hogy "Ha van egy kis eszed, nem allsz ossze velem. En egy szoknyapecer vagyok. Le akarok mostmar nyugodni, de nem tudok..." Ennek ellenere tovabbra is talalkozgattam vele, valahogy bejott, hogy oszinte velem, a minap azonban ez a tulzott oszinteseg eleg rosszul esett. Egyik ejjel nala aludtam, nehany nap mulva, amikor ismet talalkoztunk, azt mondta: "Miota tolem elmentel, mar haromszor szexeltem. Bar a tegnap csak oralis volt..."- na itt elment a kedvem az egesztol. Nem azert, mert megcsinalta, ugyanis nem is felteteleztem rola, hogy nem, hanem mert ezt igy a kepembe nyomta :-/
2015. júl. 31. 10:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Előző: már ott fel kellett volna állnod, amikor azt mondta, hogy ha van eszed, nem állsz vele össze. Mert ez egy tök egoduma, nagy kannak tartja magát. Ha megállít, hogy csak viccelt, el ne menj, mert te, csakis te kellesz neki, akkor oké, de ha hagy elmenni, láttad volna, hogy tényleg egy f4sz... Fúj.

Sajnálom amúgy.

2015. júl. 31. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak henceg, ennyi.
2015. júl. 31. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Fú jézusom, mindig valami régi ri bancáról beszél, az már nem lehet jó. Nem, én nem tudnám elfogadni. Tudod ha régen ilyen volt, gondolod a kedvedért megváltozik? Na persze. Lehet hogy már 'kinőtte' (azt se hinném) a bulizós korszakát, de ha régen bioszexuális volt (fűvel-fával), akkor arra most is kapható lesz, hidd el. Most majd nem buliban hanem munkahelyen jön valami kis liba, és meg is dugja. Még úgy hagyján lenne, ha nem beszélne róla, csak egyszer elmondja, persze, jogod van tudni, de akkor ha tényleg 'bánja' meg nem vonzotta (hahahahaha), akkor tanúsítson egy csepp megbánást, és ne hozza fel folyton mert ha kicsit is bánná, akkor zavarba jönne emiatt. Nem, ő büszke rá, és bármikor képes lenne ilyenre, ha tehetné. Én gyorsan elhúznék az ilyen mellől, mielőtt arra eszmélek fel hogy ott a két kölyök, a férjem meg mindenkit megkefél.
2015. júl. 31. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!