Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny, ha egy fiú szűz?
Nem tudom. Nekem a második barátom elmondta, hogy ő még az, de ahhoz képest nem tántorított el a dolog.
Egyébként ezt minden lány másképp fogadja. Engem például különösebben nem érdekelt, ha kellett volna, akkor segítek neki. De nem volt béna vagy ilyenek.
Én ezt letagadtam.
Nem tudom, én 20 voltam amikor elvesztettem, de már a 20 is egy olyan dátum amit úgy szégyelltem ahogy van. Nem az a része érdekelt hogy "jajj de aranyos még nem volt nővel én vagyok neki az első"... mert ez szerintem is szép dolog.
Hanem az amit úgy magamról sugároznék ezzel. A férfiasságom a dominanciám. Nekem rögtön az ugrik be, valami stikli van velem amiért nem voltam előtte nővel. Nem tudom, engem nagyon leamortizáltvolna az ha azt mondom hogy szűz vagyok.
Gyorsan tüzeltem (bár nem annyira) de volt orgazmusa neki is, és így ráfogtam arra hogy régen szexeltem. Tudtam hogy mit csinálok, mit kell csinálni szóval gyanús jel sem volt.
Még meg is kérdezte mennyire volt jó a többiekhez képest... ugye "többiek alatt senkit kell érteni, de ő ezt nem tudta, nem tudja". Én meg azt mondtam hogy persze hogy jobb volt :)
Ha pisztolyt fognának a fejemhez, hogy elmondjam-e neki hogy szűz voltam és csak hazudtam, inkább választanám a golyó általi halált.
Sajnos tény, hogy manapság az is irtó gáz, ha egy pasi szűz, mikor megszületik.
És ne hidd, hogy a filmek világában vagyunk (Amerikai pite 5 - Pucér maraton), és vannak csajok, akik erre gerjednek. A fentebb említett "jajj de aranyos még nem volt nővel én vagyok (inkább lennék) neki az első" mondat mögött is az esetek 99%-ában az van, hogy egy béna lúzer, aki nem tudott még gerincre vágni egyetlen nőt sem. És ezek után eszük ágában sincs veled tovább foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!