Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk mit gondoltok ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondoltok ha egy lány ezt csinálja?

Figyelt kérdés

szóval teszem azt anális szex után bekapja nektek aztán megint folytatja és stb..

(persze csak ha nagyon tiszta és teljesen kimosta magát és minden és biztos benne hogy semmi baj nem lesz)

2015. aug. 9. 21:29
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

úristen a kommentek... :O nem nincs bajom tőle és nincs rossz íze sem :O nem a sz**ros farkát kapom be istenem... -.-

jó akkor elmagyarázom pl nem eszek előtte egy napig vagy fél napig plusz kimosom magam (alaposan többször is) amíg teljesen nem tiszta a víz és stb és nem szoktam semmit se érezni mert TELJESEN tiszta -.-'

2015. aug. 10. 11:17
 22/33 orton ***** válasza:

@14 csak szívatlak :D :)

@kérdező szerintem itt senki nem ítélkezik feletted ;) messze van még ez a topik attól, hogy az análgyűlölők keresztre feszítsenek, pedig ebben a kontextusban te maga vagy az életre kelt antikrisztus nekik :D. természetesen csinálj amit szeretnél szex közben.

2015. aug. 10. 11:26
 23/33 A kérdező kommentje:
értem :)) és köszi ;)
2015. aug. 10. 12:04
 24/33 anonim ***** válasza:

háát izgató

de azért nelegyen rendszeres.

2015. aug. 10. 12:21
 25/33 anonim ***** válasza:
60%

10-es álompasi.:)

Az anál miatt nem is lesz pasim.Amelyik pasit vonz tüzes vasat kéne a végbelébe nyomni.

2015. aug. 10. 12:46
 26/33 anonim ***** válasza:

Utolsó... én sem szeretem az anált, de azért ne legyünk ilyen aggresszívak.

Ha valamelyik pasid kéri Tőled, akkor add ki az útját, aztán ennyi, aki pedig nem kéri, azt becsüld meg és jutalomból szopkodd meg a makkját, ennyi az egész. :3

A kérdést is csak egy privátvadász hölgy írta ki, aki dicsekedni akar a "tudományával". Rá se haragudj, a nők ilyenek. :)

2015. aug. 10. 18:57
 27/33 anonim ***** válasza:

25. ne nyavajogj.annyi válaszló él anál mentes életet válasz közöllük.

vagy csináltas seggprotkót,és akkor majd nem akarnak seggbe röffenteni.

2015. aug. 10. 20:46
 28/33 anonim ***** válasza:
27-es nyavajok az a***ád pi****ja!
2015. aug. 10. 21:28
 29/33 anonim ***** válasza:

Néha nekem is szokta barátnőm, megkérdezi hogy szeretnék e a szájába élvezni és mikor igen akkor ott fejezzük be.

Kérdeztem hogy nem e kellemetlen neki de azt mondta nincs semmi rossz íze ezért nem kellemetlen neki.

De ritkán szoktuk így befejezni.

2015. aug. 11. 18:26
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon izgató. Egyrészt maga az érzés, ahogy a popsi szűk járata után egy pillanatnyi kényszerszünet nélkül a farkam azonnal a nedves szájba kerül, és a lány a fürge nyelvével játszik tovább a makkon. Aztán esetleg újra megy vissza a legszűkebb lyukba... Másrészt kétségtelenül van benne valami perverz és mocskos is, hogy a lány a popsija után rögtön meg akarja kóstolni, és a perverzség is sokat dob a dolgon. Ennek ellenére ez egy olyan valami, amit biztos nem szabad erőltetni, de ha a lánynak esetleg tetszik, az nekem is tetszik. És nem gondolok semmi rosszat róla ilyenkor, sőt. :)
2015. aug. 13. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!