Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok a kondis srácok tenyerén lévő bőrkeményedésről?
Figyelt kérdés
szerintetek undi vagy "hát ez ezzel jár" és megbékéltek vele2015. jún. 6. 19:15
1/19 anonim válasza:
Az én tenyeremen is van bőrkeményedés, pedig csaj vagyok. Szóval nekem nem lenne semmi bajom vele. SŐT! Szexi is tud lenni, ha az alanynak férfias keze van. Ez egy kis pluszt adhat. Na meg azért az szerintem nekem fura lenne, ha a pasim keze puhább lenne, mint az enyém... :D
2/19 A kérdező kommentje:
hát a kondis csajok biztos megértőbbek e téren :D
2015. jún. 6. 19:25
3/19 anonim válasza:
Kondibérletre igen, de kesztyűre már nem telik?:D
4/19 A kérdező kommentje:
ez fasság. nem olajfúrótornyos munkakesztyűben gyúrunk :) az ujjak kint vannak, csak a tenyeret fedi, de az sem olyan húdevastag anyag.
milyen lenne, ha ez sem lenne? :D
2015. jún. 6. 19:36
5/19 anonim válasza:
lófas zt nem érdekel :))
jó izmos legyen az a lényeg :))
6/19 anonim válasza:
teljesen érdektelen dolog. még érdektelenebb dolog lenne erről még kérdést is kiírni :D
7/19 anonim válasza:
# 4
Érdekes, nekem el is múlt a bőrkeményedés mióta kesztyűt használok és sosem volt probléma az ujjaimmal.
Ajánlom neked is, és megspórolhatsz vele egy ilyen kérdést is:D
8/19 A kérdező kommentje:
jók a hozzáállások! csak amikor egy lábsimogatáskor szakad a harisnya miatta, akkor is gondoljátok ugyanígy! :D
2015. jún. 6. 19:53
9/19 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy tisztességes paraszti munkával, földműveléssel foglalkozik és sokat kapál a földeken. Attól izmos teste és napbarnított bőre van.
Ha esténként könyveket olvas, megkérheti a kezemet. :)
10/19 anonim válasza:
Legalább azon is látszik,hogy kemenyen edz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!