Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok a kondis srácok tenyerén lévő bőrkeményedésről?
# 11
Valószínűleg többel nyomok mint te..tesó:D
én is és a párom is edzünk. Én pl nem szeretem a kesztyűt, főleg ilyen melegben...mindkettőnk tenyerén van bőrkeményedés, és nincsenek klönösebb érzelmeim ezzel kapcsolatban, max annyi, hogy emlékeztet rá, hogy edzünk, és jó érzés :)
egy sztori: amikor én is elkezdtem edzeni, és kezdett nekem is kialakulni ez a jelenség, kérdeztem a párom, hogy ez nem lesz rossz neki? erre csak megmutatta a saját kezét.... :D
Engem nagyon be tud indítani, olyan férfias dolog;) plusz nekem is egy kicsit olyan néha a kezem, mert sok kinti munkában segítek a mamámnak.
17L
mit gondolsz egy varrónő kezén lévő tűszúrásnyomokról, állandó bőrhámlásról? undi vagy megbékélsz vele?
--.--''''''''
Én evezek, kondizok, és gyakran fizikai munkát is végzek. Ettől nagyon durva bőrkeményedéseim lettek. A barátnőm mikor megismerkedtünk azt mondta hogy neki ez bejön. Én így is tudok gyengéd lenni.
Meg hát funkciója is van, mert az evezés eléggé durván szétszedi a tenyeret, még akkor is ha kesztyűben vagy. Nem tudod eléggé védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!