Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 cm körüli lányok/hölgyek, ti milyen magasságú fiúkat/férfiakat tartotok a legvonzóbbnak?
Én személy szerint 163 cm vagyok a barátom meg 186 cm magas.
Amugy meg a 180 cm fölötti srácok jönnek be nekem.
na látjátok ,erről van szó ! Csajok most nem tagadtátok meg magatokat.
Szinte kivétel nélkül most amit beirkáltatok + 15-20 cm a barátotok javára.
és 160-165 cm-esek vagytok.
azt is nagyon bírom, hogy írjátok csak nálam legyen magasabb a többi nem számit és odafírkáljátok az én barátom 185 cm -es....pffff
Na most.... ha már funkcionálisan analfabéta vagy, akkor értelmezem én neked a hozzászólásokat:
1. Neki tökmindegy
2.Az ő barátja 173 cm, teljesen jó, sőt, a magasakkal furán érzi magát.
3. 170-175. (Ezen mit nem tudtál értelmezni?)
4. Na ő egy frusztrált pöts. De ő meg nem nő, csak fröcsög a nőkre. Mondjuk pont, mint te. :D
5. Csak magasabb legyen.
6. Ő a 4-es bénabamba, aki a saját nyomorát másokra vetíti ki.
7. Az első(!!), aki megemlíti a 180-185 centit - technikai okokból (magassarkú, nem kell lehajolni stb.)
8. Na ő eleve kiesik, mert ő 170 centi magas. De legyen, ő is a magasakra indul be.
9. Ez vagyok én, az egyetlen a válaszolók közül, aki azt mondja, hogy kizárólag magasakat imád.
10. Újabb frusztrált férfi, nyilván nem releváns a válasza.
11. A 164 centis ellenpélda, aki bármikor talál magának nőt az alacsonysága ellenére is. 4-es meg a 10-es példát vehetne róla...
12. Na jó, 12-es is a magasakra bukik. Nesze, mégegy, örüljél.
13. 166 centisnek az a lényeg, hogy nála magasabb legyen.
14. És elérkeztünk hozzád, és magvas gondolataidhoz.
Ha szigorúan veszem, akkor 13 válaszolóból 4 bírja a magasakat. Ebből egy találja őket kizárólagosan vonzónak, kettőnek végül is mindegy, de úgy esett, hogy magas a barátja, meg még egy, aki inkább 180 centi fölött nézelődik.
A magyar nyelv annyira nem nehéz, csak művelődni kéne, nem a nőkre köpködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!