Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez hús vagy vérpénisz?
Figyelt kérdés
Lankadtan 17 mereven 23 és fél.
Én úgy gondolom hogy hús, mivel ha vér lenne akkor olyna 10 környékén kellene lennie nem? Vagy ilyen méretnél lehet egyáltalán kijelenteni hogy hús vagy vérpénisz?
Mert ugye 5 cm különbség azért sok. Még így is, ugyanakkor biztos van olyan is akinek 10 cm-ből lesz ekkora kb mereven.
2015. aug. 8. 19:13
1/7 A kérdező kommentje:
6* cm.
2015. aug. 8. 19:13
2/7 anonim válasza:
Ez egy hús-vér pénisz. Amúgy nem lehet hogy összekeverted a sajátod egy lóval?
3/7 A kérdező kommentje:
nem kevertem össze, igazából nekem tök jó lenne ha lankadt méretem lenne a merev, de ez van. De most nem erről akarok beszélni.
Csak mikor beállok a tükör elé, tökre úgy néz ki, mintha egy merev farok lenne... merevedés nélkül. Mert ugye lankadtan puha, csak nagy. Szóval ezért kérdeztem.
2015. aug. 8. 19:24
4/7 anonim válasza:
Fiam! Az én vérpéniszemmel még egy vad 30ast is bevállalok 65évesen!
5/7 anonim válasza:
Légy hálás az úrnak, hogy ekkora szerszámot adott neked!
Ne érdekeljen, hogy milyen, csak használd! :D XD
7/7 A kérdező kommentje:
187 de ez miért fontos? :)
2015. aug. 8. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!