Vérpénisz eseténél lehet 1-2 cm változás a merevedésnél?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 13:28
1/9 anonim válasza:
Valahogy igy van .Csak merevedik ,a hossza,vastagsága nem sokat változik.
2/9 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy többször megmérted és volt némi eltérés a merev méretben?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen,arra gondolok.
2015. ápr. 3. 14:40
4/9 anonim válasza:
Ez normális. Az erekció erőssége nem mindig pont ugyanakkora. Lehet, hogy az egyik mérésnél kevésbé voltál felizgulva.
5/9 A kérdező kommentje:
jó,de 2 cm eltérés..szerintem az sok..:/
2015. ápr. 3. 15:44
6/9 anonim válasza:
Nem gond, nekem úgy 2x-es eltérés van a 2 között, sőt ha stresszelek akkor a lankadt állapot, már csigaházba bújós. Az álló méretnél is attól függ hogy mennyire, vagy mennyi ideje van merevedésem.
7/9 anonim válasza:
A másik egyszerű oka ennek az is lehet, hogy valamelyik méréskor véletlenül pontatlan voltál. A 2 cm-es eltérés nem nem olyan sok!
8/9 anonim válasza:
Szerintem is normális. Én ugyan mérni nem szoktam, de így is érzem, hogy valamikor keményebb és sokkal vastagabb, mint máskor. Helyzettől függ. Lankadtan meg pláne, néha megijjedek, hogy visszaváltozok csecsemővé, annyira összemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!