Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 53 éves múltam férfi volnék....

53 éves múltam férfi volnék. Azért csak volnék, mert mostanában igencsak változás állt be a hálószobában. Hogy is mondjam?

Figyelt kérdés
53 éves múltam férfi volnék. Azért csak volnék, mert mostanában igencsak változás állt be a hálószobában. Hogy is mondjam? Aki ért a sporthoz a labdajátékokhoz annak úgy tudnám elmondani, hogy: a bemelegítés az elmegy a pályán kívül úgy, mint átlag ebben a korban az megvan tűrhetően, de amikor a pályára kerülök akkor nem birok eljutni a „kapuig gólt lőni” mert leeresztek. Na, most újra jön a bemelegítés egy kis kézi munkával és lőn GÓL! Ami persze gyors pályára állás véget a kapuba történik! Ez van hazai pályán idegenben meg nem próbáltam. Más egészségügyi problémáim magas vérnyomás, ami úgy másfél 2 hónapja lement az átlag alá, de nem stabil egy értéken. Éjszaka a takaró alatt leizzadok másik oldalra fordulásnál (mert elzsibbadt az egyik oldalam) besurran, egy kis hidegebb levegő rövid időn belül ki kell mennem a mosdóba. Egy éjszaka kb.2-3 szór, történik meg. A prosztatát voltam vérvétellel megnézetni és az elfogadott értékek alsó érték határa alatt van. Elkészült a fogsorom és első alkalommal nem igazán tolerálták közbeni a viselését amit szóvá tettek. Mi lehet a baj? Milyen orvost keressek fel vagy kell-e házi orvoshoz mennem?

#férfi #hálószobában
2015. febr. 2. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:

éjszakai izzadás specifikus ellenszere:az orvosi zsálya tea (1-2 percig főzni leszűrni este inni, elég karakteres íz, de jó, kis méz lehet,ha nem csúszik le magában)

vérnyomás: reggel zöld tea (kávé nem) A zöld tea normalizálja a vérnyomást ( a kávé fellöki és leejti)

(a többit nem tudom, de a humor sok mindenen átsegíthet, az jó hogy van, maradjon is)

2015. febr. 2. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudtam eldönteni, hogy most dicsekszel, vagy panaszkodsz?
2015. febr. 2. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet a kor, a vérnyomás. Cukra rendben van?

A fogsoros dolgot nem értettem pontosan. Önre szólt a felesége, hogy vegye ki együttlétkor?

Esetleg már unalmas otthon a szex? Ha maszturbál, akkor is ez van? Vagy akkor rendben vannak a dolgok?

Én azt hallottam, hogy az éjszakai izzadás nagyon sok férfinál jelen van. Vagy korábban nem volt ilyen?

Mérje rendszeresen a vérnyomását. Menjen el a háziorvosához, kérjen egy labor vizsgálatot. Hátha kimutat valamit.

2015. febr. 2. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj háziorvoshoz, utaljon be egy teljes laborra.
2015. febr. 2. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!