Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura lett a pasim. Olyan szinten megváltozott, hogy rá sem ismerek! Ez miért van? (többi lent)
1 éve és 2 hónapja vagyok a párommal kapcsolatban. Mondketten fiatalkák vagyunk, ő 20, én 16.
Eleinte nem mondott el semmit a régi kapcsolatairól és egy pár hónapig nem mentünk sehova, viszont most...
Három napja beszélgettünk és nem tudom hogyan, de eljutottunk a régi kapcsolatok témához és teljesen őszinte volt és elmondta a régi dolgait. Azt mondta nagyon fura volt ezt megbeszélnie valakivel.
Ès mostanában (ez előtt kb. 4 hónapig nem) elkezdte tervezgetni, hogy menjünk valahova kirándulni. Ez nagyon furcsa, viszont nagyon jó érzés volt nekem.
Utána mosolygott rám és azt mondta, hogy nagyon fantasztikus vagyok és hogy nem tud uralkodni magán, mert elpirul ha rámnéz..(ez még sose volt)
Bár van valami, ami aggaszt, de ebbe most nem kezdek bele.
Viszont kérlek titeket lényegretörően válaszoljatok a kérdésemre!
3. válaszolóval értek egyet. Előrelépés történt aminek örülj.
Vannak akik lassabban nyílnak meg és nem akárkinek.
Gondolom azért mert sikerült megnyílnia neked ( sose beszélt még róla, most meg igen? ) szóval neki ez egy jó lépés volt / jó élmény hogy kibeszélhette magából és hogy az a valaki te vagy :)
Egyébként mi az ami aggaszt? fölösleges megemlíteni ha nem írod le :P
Röviden:
Csajnak bíznia kell srácban ahhoz, hogy érzelmileg megnyíljon előtte, és csak utána enged testi közeledésnek.
Mi könnyen nyílunk testileg (ehhez elég egy ápolt, csinos csaj), utána érzelmileg, viszont bízni csak lassabban kezdünk egy csajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!